magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

5 φθινοπωρινές προτάσεις styling για κάθε μικροκαμωμένη γυναίκα

Tο φθινόπωρο είναι ιδανικό για μπότες, oversized πανωφόρια και φαρδιές…
παντελόνες. Ωστόσο, τέτοιου είδους κομμάτια θεωρούνται απαγορευτικά για μικροκαμωμένες σιλουέτες. Οι χοντροκομμένες μπότες δεν κολακεύουν όσες δεν έχουν το κατάλληλο ύψος, ενώ οι πιο αδύνατες γυναίκες σίγουρα θα «χαθούν» μέσα σε ένα φαρδύ παντελόνι.

Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε! Οι τάσεις της μόδας ικανοποιούν κάθε γούστο και κάθε σωματότυπο. Υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να αναδείξουν τη μικροσκοπική σιλουέτα σας, αρκεί να γνωρίζετε ποια είναι και πώς μπορείτε να τα συνδυάσετε για τέλειο αποτέλεσμα.

Επειδή ανήκουμε κι εμείς στην κατηγορία των μικροκαμωμένων γυναικών, συγκεντρώσαμε μερικά μοντέρνα, φθινοπωρινά looks και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας για να πάρετε τις πιο stylish ιδέες!


1. Φόρεμα-πουλόβερ με V-λαιμόκοψη

Τα ζεστά πλεκτά φορέματα είναι απαραίτητα για το φθινόπωρο, αλλά συχνά δεν κολακεύουν τις λεπτοκαμωμένες κυρίες. Επιλέξτε ένα με V-λαιμόκοψη που φτάνει πιο πάνω από το γόνατο (μπορείτε πάντα να το συνδυάσετε με καλσόν ή ένα σακάκι). Η V-λαιμόκοψη επιμηκύνει τον λαιμό σας και εστιάζει με επιτυχία στο πρόσωπό σας.
2. Δερμάτινο jacket

Τα δερμάτινα jackets δεν σας κάνουν μόνο να φαίνεστε μοντέρνες, αλλά μπορούν επίσης να σας χαρίσουν επιπλέον πόντους σε ύψος. Αυτό συμβαίνει επειδή συνήθως είναι ελαφρώς κοντά, γεγονός που επιμηκύνει τα πόδια σας.


3. Χιαστί φόρεμα

Τρία πράγματα πρέπει να γνωρίζετε για τα φορέματα: Υπάρχει ένα για κάθε εποχή, είναι εύκολο να συνδυαστούν και είναι τόσο κολακευτικά! Για να αναδείξετε το φθινοπωρινό σας φόρεμα, τραβήξτε τα μανίκια πάνω από τον αγκώνα και φροντίστε ώστε τα παπούτσια σας να ταιριάζουν με το μήκος του φορέματος. Αν φτάνει μέχρι το γόνατο ή πιο κάτω, τα ψηλοτάκουνα είναι η πιο ασφαλής επιλογή.
4. Mini φούστα σε Α-γραμμή

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις midi ή maxi φούστες αλλά όταν πρόκειται για μικροκαμωμένες σιλουέτες, οι mini φούστες είναι η πιο σωστή επιλογή. Ένα κομμάτι σε A-γραμμή είναι διπλά κολακευτικό, καθώς τονίζει αρκετά τη μέση. Καθώς ο καιρός αρχίζει να ψυχραίνει, συνδυάστε τη με ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες ή επιλέξτε ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο.


5. Mom jeans

5 φθινοπωρινές προτάσεις styling για κάθε μικροκαμωμένη γυναίκα

Ξέρουμε τι σκέφτεστε: «Πόσο κολακευτικό μπορεί να είναι αυτό το παντελόνι πάνω μου;». Χαίρομαι που ρωτάτε. Όχι πολύ, εκτός αν ξέρετε πώς να το συνδυάσετε. Αρχικά, βάλτε τη μπλούζα μέσα από το παντελόνι για να τονίσετε τη μέση σας κι έπειτα γυρίστε τα μπατζάκια σας. Εάν αφήσετε λίγο τον αστράγαλο να φαίνεται, θα κάνετε τα πόδια σας πιο μακριά -ακόμα κι αν φοράτε αθλητικά παπούτσια.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχετικές αναρτήσεις

Εντυπωσιακά κοσμήματα που μπορούν να γίνουν τα ιδανικά δώρα από το κοσμηματοπωλείο MICHAS!

News Room A

Οίκος μόδας φωτογραφίζει αληθινές γυναίκες με φυσική ομορφιά, χωρίς φώτοσοπ και ενθουσιάζει το διαδίκτυο

News Room

Κάνεις νηστεία; Συνδύασέ την έξυπνα με την δίαιτα σου για τέλειο αποτέλεσμα!

News Room