magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!

Σας παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες γυναίκες, που ο χρόνος τις κάνει να φαίνονται ακόμα καλύτερες.Monic…Monica Bellucci – 50 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Η Ιταλίδα ντίβα παραμένει πρότυπο θηλυκότητας και ομορφιάς. Προς μεγάλη έκπληξη, η ηθοποιός δεν κάνει δίαιτα και αποφεύγει τα πάρτυ σε κλαμπ. «Αγαπάω τον εαυτό μου, και έτσι δε θέλω να βασανίζομαι κάνοντας αθλητισμό και λιμοκτονώντας. Αγαπήστε τον εαυτό σας και δε θα χρειαστείτε πλαστικές εγχειρήσεις.»Halle Berry – 48 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Από τότε που έγινε Μις ΗΠΑ το 1986, έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια. Αν και πάσχει από διαβήτη και είχε εγκυμοσύνη σε μεγάλη ηλικία, στα 48 της δείχνει υπέροχη.Meryl Streep – 65 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Η ηθοποιός δεν ασχολήθηκε ποτέ φανατικά με την εμφάνισή της. Πιστεύει ότι πρέπει να προσεγγίζουμε με σοφία την ομορφιά και την υγεία. Το βασικό μυστικό της θρυλικής ηθοποιού είναι η θετική κοσμοθεωρία και παν μέτρον άριστον.Penelope Cruz – 40 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!«Ποτέ δεν έχω κρύψει την ηλικία μου. Όταν κοιτάζω όλες τις ηθοποιούς που σέβομαι, βλέπω ότι δεν ντρέπονται καθόλου για την ηλικία τους. Γυναίκες όπως η Sophia Loren και η Audrey Hepburn, έχουν μεγαλώσει με μεγάλη χάρη. »Salma Hayek – 48 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Έμαθε να φροντίζει τον εαυτό της από μικρή ηλικία, καθώς η γιαγιά της εργαζόταν ως κομμώτρια. «Ήταν αλχημίστρια και μάγος, από εκείνη έμαθα πολλά μυστικά ομορφιάς.»Angelina Jolie – 39 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Η ηθοποιός συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Τον Ιούνιο θα κλείσει τα 40 της χρόνια, αλλά τα όμορφα χαρακτηριστικά της εξακολουθούν να ενθουσιάζουν τον ανδρικό, αλλά και τον γυναικείο πληθυσμό.Julia Roberts – 47 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Η ηθοποιός είναι θερμή υποστηρίκτρια της ισορροπημένης διατροφής και της γυμναστικής και θεωρεί ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η εσωτερική γαλήνη.Μadonna – 56 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Παρά την ηλικία της, η Madonna εξακολουθεί να δείχνει σπουδαία. Η τραγουδίστρια αφιερώνει αρκετό χρόνο στην άθλησή της και κάνοντας προσεκτική διατροφή.

Jennifer Lopez – 45 ετών
20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!

Η Lopez στα 45 της έχει ιδανική σιλουέτα και δεν φοβάται να κρύψει τις καμπύλες της, φορώντας συχνά αποκαλυπτικά ρούχα.Cindy Crawford – 47 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Ενώ πολλά μοντέλα σταματούν τη καριέρα τους στα 25, το σούπερ μοντέλο της δεκαετίας του ’90, εξακολουθεί να έχει μεγάλη ζήτηση.Cate Blanchett – 45 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Ψηλή, αδύνατη με πορσελάνινη επιδερμίδα. Δεν αποτελεί έκπληξη που το 1999, το περιοδικό People περιέλαβε την ηθοποιό στη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Το μυστικό της εμφάνισής της οφείλεται στα καλά της γονίδια και στη χαρά της μητρότητας.
Gwyneth Paltrow – 42 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!«Και ξέρετε τι; Αγαπάω τις ρυτίδες μου και όπως φαίνομαι. Φυσικά, δεν λείπει η κριτική και αρχίζω να αναρωτιέμαι γι” αυτό, αλλά προσπαθώ να αγνοώ τις ατέλειές μου. Ευγνωμονώ τη ζωή μου και όσα χρόνια έχω ζήσει, όπως και εκτιμώ όλες τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει.»
Carmen Dell’Orefays – 84 ετών
20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Αυτή το 83χρονο μοντέλο βρίσκεται στην ακμή της δημοτικότητάς της σήμερα και ξεπερνάει κατά πολύ νεότερα μοντέλα.Eva Mendes – 41 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Όλες οι φωτογραφίες της ηθοποιού δείχνουν υπέροχες, ακόμα και αυτές που είναι χωρίς μακιγιάζ. Σύμφωνα με την ίδια, δεν την ενδιαφέρει πως δείχνει στη μεγάλη οθόνη.Heidi Klum – 41 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Η Klum διατηρεί μια υπέροχη σιλουέτα, και δεν αποτελεί έκπληξη ότι το πρώην σούπερ μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιάστρια και μητέρα τεσσάρων παιδιών έχει σχέση με έναν 27χρονο.Demi Moor – 52 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Πάντα περιποιημένη και γυμνασμένη, τίποτα δεν αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία. Το μυστικό της Demi είναι η ενδιαφέρουσα προσωπική της ζωή, καθώς πάντα έδειχνε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους άντρες, παρά στη διατροφή.Charlize Theron – 39 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Παρά τα 39 της χρόνια, η διάσημη ηθοποιός έχει μια δραστήρια επαγγελματική καριέρα και κλείνει συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων με εταιρείες καλλυντικών. Το μυστικό της είναι ο δραστήριος τρόπος ζωής της: κάνει τζόγκινγκ τα πρωινά και προσπαθεί να περπατάει όσο γίνεται περισσότερο.Sophia Loren – 80 ετών20 Διάσημες Γυναίκες πάνω από 40 Ετών που είναι πιο Όμορφες από μια 20άρα. Η Τελευταία θα σας Σοκάρει!Η Ιταλίδα ηθοποιός και θρύλος του κινηματογράφου στα 80 της εξακολουθεί να είναι μια ντίβα, φορώντας φορέματα, που τονίζουν τη θηλυκότητά της.Copyright: Adme.ruΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τα 6 must have κομμάτια του φετινού φθινοπώρου

News Room

Ακαταμάχητη στο κρεβάτι: 7 κινήσεις για να μη σε ξεχάσει ποτέ!

News Room

Η αστεία πλευρά της εγκυμοσύνης, που μόνο μία έγκυος μπορεί να καταλάβει

News Room