17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!

52

2. Κόψτε γρήγορα κέικ και τηγανίτες σε μικρές μπουκιές με έναν κόφτη πίτσας.3. Κατεβάστε το φορμάκι του μωρού από τους ώμους για να μη λερωθεί όταν κάνει κακά. Δείτε επίδειξη εδώ.
17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!2. Κόψτε γρήγορα κέικ και τηγανίτες σε μικρές μπουκιές με έναν κόφτη πίτσας.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!3. Κατεβάστε το φορμάκι του μωρού από τους ώμους για να μη λερωθεί όταν κάνει κακά. Δείτε επίδειξη εδώ.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!4. Πλύντε τα καλτσάκια του μωρού σε δίχτυ για να μη χάσετε ποτέ ξανά κανένα.Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!5.  Κρύψτε σοκολατάκια μέσα σε μια σακούλα από λαχανικά.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!6. Αν το παιδί σας φοβάται τα τέρατα, φτιάξτε ένα σπρέι που τα διώχνει, ψεκάζοντας σκέτο νερό.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!7. Μάθετε αν το παιδί σας είναι στεγνό, κοιτάζοντας τη γραμμή της πάνας.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!8. Μαζέψτε όλα τα απαραίτητα σε ένα κουτί από μπύρες.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!

9. Σταματήστε τον αισθητήρα σε κάποια δημόσια τουαλέτα να λειτουργήσει και να τρομάξει το παιδί, βάζοντας ένα αυτοκόλλητο χαρτάκι πάνω του.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!10. Αποθαρρύνετε τα παιδιά σας να παίζουν με το ρολό χαρτί, πιέζοντάς το και κάνοντάς το επίπεδο.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!11. Χρησιμοποιήστε θήκες για μαχαιροπήρουνα για να οργανώσετε τις οδοντόβουρτες των παιδιών.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!12. Χρησιμοποιήστε κοντίσιονερ και νερό για να ξεμπερδέψετε τα μαλλιά της κούκλας.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!13. Έχετε πάντα στο πορτ μπαγκάζ μωρομάντηλα και πάνες για να μπορείτε να αλλάξετε στα γρήγορα το μωρό.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!14. Κόψτε τα νύχια του μωρού 20 λεπτά αφού έχει αποκοιμηθεί για να αποφύγετε κλάματα και τραυματισμό.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!15. Αποφύγετε την πιθανότητα το μωρό σας να σας ουρήσει, ξεκινώντας να το καθαρίζετε με ένα μωρομάντηλο από τον αφαλό και προς τα κάτω.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!16. Εξοικονομήστε χώρο όταν φτιάχνετε βαλίτσα τυλίγοντας τα ρούχα κάθε μέλους κάθε οικογένειας, αντί να τα στοιβάζετε.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!17. Τοποθετήστε κολλητική ταινία στα ηχεία των παιχνιδιών για να χαμηλώσετε την ένταση.17 Πανέξυπνα Κολπάκια που ΟΛΟΙ οι Γονείς θα ήθελαν να Γνωρίζουν ΠΡΙΝ Κάνουν Παιδιά. Ειδικά το 16ο θα σας Λύσει τα Χέρια!Credit: BuzzFeedΔιαβάστε περισσότερα…

Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr