magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!

Σας παρουσιάζουμε πολλά παραδεί…Σας παρουσιάζουμε πολλά παραδείγματα «άβολου σχεδιασμού» που κάνουν τις πόλεις μας καλύτερες.11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Μια ειδική επίστρωση στον στύλο που δεν επιτρέπει να κολλάνε διαφημιστικές αφίσες.11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Αυτή η εφεύρεση αποτρέπει την ούρηση στη γωνία. Ο φράχτης δεν επιτρέπει να πλησιάσει κάποιος πάρα πολύ κοντά, και το τρίγωνο είναι υπό γωνία, έτσι ώστε τα παπούτσια να μη παραμείνουν στεγνά.Το No1 αδυνατιστικό προϊόν για το 2017! Μάθε περισσότερα!11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Για να μη πετάνε σκουπίδια στην υποδοχή για αποτσίγαρα, είναι απαραίτητο να γίνει αρκετά μια μεγάλη τρύπα στον κάδο.11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Διακοσμητικές πυραμίδες μπροστά στο κτήριο δεν επιτρέπουν στους περαστικούς να καπνίζουν ή να στέκονται για πολλή ώρα μπροστά από τα παράθυρα. Το κτίριο με γραφεία της φωτογραφίας είναι στον Καναδά.11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Εξαιτίας της επίστρωσης με μεγάλες πέτρες κάτω από την γέφυρα στο Κάλγκαρι του Καναδά, η διάβαση πλέον είναι αδύνατη.11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!

11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία εμποδίζουν τους έφηβους να κάνουν skateboard στο μάρμαρο.11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Αυτό το αρχιτεκτονικό στοιχείο στο Cambridge αποτρέπει επίσης τους λάτρεις του skateboard.11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Αυτός ο ειδικά σχεδιασμένος πάγκος στο Λονδίνο αποτρέπει κάποιον να κοιμηθεί πάνω του. Επιπλέον, δεν έχει αυλακώσεις, όπου θα μπορούσε κάποιος να κρύψει ναρκωτικά ή σκουπίδια.11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Συνήθως σε τέτοια μέρη μαζεύονται παρέες για να πιουν αλκοόλ. Αυτός ο σχεδιασμός το αποτρέπει.11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Αυτό το μισό παγκάκι στο Ρότερνταμ δεν επιτρέπει στους πολίτες να κάθονται για πολλή ώρα.11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!Αυτοί οι αιχμηροί κώνοι αποτρέπουν τους περαστικούς να κάθονται σε μέρη που δεν προβλέπεται. © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

10+ Ιδανικές Επιλογές για να Διαχωρίσεις Έξυπνα το Χώρο σου!

News Room M

H διάσημη βιβλιοθήκη BILLY της ΙΚΕΑ γίνεται 40!

News Room

19 εξωφρενικά αυθαίρετα κτίσματα που βρίσκονται στην Ελλάδα.

News Room