magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

10 Τεράστιες αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα. Η 3η είναι η πιο ντροπιαστική!

10 Τεράστιες αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα. Η 3η είναι η πιο ντροπιαστική!Ενώ είστε έγκυος, η ανάγκη για ούρηση αυξάνεται κατά 10 φορές. Θα ξυπνήσετε αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας για να πάτε στην τουαλέτα, για να απελευθερώσετε ελάχιστο ποσό των ούρων, που δεν άξιζε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Καθώς η μήτρα σας μεγαλώνει, πιέζει την ουροδόχο κύστη σας όλους τους εννέα μηνών. Νιώθετε την ανάγκη να πηγαίνετε συνεχώς στην τουαλέτα όλη την ώρα. Εκτός αυτού, μπορεί να σας φύγουν ούρα μερικές φορές όταν βήχετε, γελάτε ή φταρνίζεστε. Αυτό οφείλεται στην πίεση της μήτρας στην κύστη σας, καθώς και την αδυναμία των μυών του πυελικού εδάφους.10 Τεράστιες αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα. Η 3η είναι η πιο ντροπιαστική!Η δυσκοιλιότητα είναι αναπόσπαστο μέρος της εγκυμοσύνης. Τα δαμάσκηνα μπορεί να γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι. Η προγεστερόνη, η ορμόνη της εγκυμοσύνης, επιβραδύνει τις κινήσεις του εντέρου, ενώ η συνεχώς αυξανόμενη μήτρα πιέζει το ορθό σας.Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€10 Τεράστιες αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα. Η 3η είναι η πιο ντροπιαστική!Κάθε έγκυος γυναίκα έχει πολλά αέρια! Και πάλι αυτό οφείλεται στις ορμόνες της εγκυμοσύνης που επιβραδύνουν το πεπτικό σύστημα.Θα βιώνετε πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα – το ένα λεπτό θα θέλετε να κλάψετε, το επόμενο θα θέλετε να γελάσετε δυνατά. Κάτι που όχι μόνο εσείς θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε, αλλά και ο σύντροφός σας. Θα σκέφτεστε συνεχώς το σεξ και θα έχετε ασυνήθιστα ερωτικά όνειρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.10 Τεράστιες αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα. Η 3η είναι η πιο ντροπιαστική!Ενώ τα μαλλιά και τα νύχια σας δεν ήταν ποτέ πιο υγιή, το δέρμα σας θα υποφέρει. Εξαιτίας της κορύφωσης των ορμονών, μπορεί να έχετε δερματικά προβλήματα και ακμή.10 Τεράστιες αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα. Η 3η είναι η πιο ντροπιαστική!

6. Γήρανση του σώματος

Μπορεί να αισθάνεστε το σώμα σας ότι έχει γεράσει κατά δεκαετίες. Ισχιαλγία, πονοκέφαλοι, πόνοι στην πλάτη, κράμπες ποδιών είναι μόνο μερικές από τις συχνές επιπτώσεις της εγκυμοσύνης. Υπάρχει μόνο μία λύση: να έχετε υπομονή.10 Τεράστιες αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα. Η 3η είναι η πιο ντροπιαστική!Ναι, ακριβώς. Ακριβώς όπως σε ένα μωρό. Ο ιατρικός όρος είναι σιελόρροια και θα σας τρέχουν σάλια συνεχώς ανεξέλεγκτα.Αναφέραμε προηγουμένως ότι τα μαλλιά σας θα φαίνονται υπέροχα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πάντα μεγαλώνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συμπεριλαμβανομένων της τριχοφυΐας του σώματος.10 Τεράστιες αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα. Η 3η είναι η πιο ντροπιαστική!Και όχι μόνο θα κλαίτε χωρίς κανένα προφανή λόγο, αλλά και επειδή οι έγκυες γυναίκες έχουν συχνά ρινική καταρροή, λόγω της ανισορροπίας των ορμονών.10 Τεράστιες αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα. Η 3η είναι η πιο ντροπιαστική!Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη παίρνουν βάρος, αλλά γνωρίζατε ότι ότι πολλές γυναίκες χρειάζονται να φορέσουν μισό μέγεθος μεγαλύτερα παπούτσια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Στην πραγματικότητα, μερικές γυναίκες ποτέ δεν επανέρχονται στο παλιό τους μέγεθος. Δεδομένου ότι η καμάρα των ποδιών μεγαλώνει, τα πόδια σας γίνονται πιο φαρδιά. Αυτό συμβαίνει, χωρίς να λάβετε υπόψη πώς τα πρησμένα πόδια κατακρατούν νερό.Περιττό να πούμε ότι όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες ξεχνιούνται γρήγορα, όταν τελικά γεννάτε και κρατάτε στην αγκαλιά σας το παιδί σας για πρώτη φορά, ή αργότερα όταν σας χαμογελάει! Copyright: HealthhacksΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κάθε φορά που μπαίνει στο Αυτοκίνητό της, δένει ένα Φουλάρι στη θέση του Συνοδηγού. Ο Λόγος; Ό,τι Πιο Χρήσιμο για μία Γυναίκα!

News Room

Η Όλγα Καραβερβέρη εγκαινίασε το ολοκαίνουργιο atelier της στο Κολωνάκι

News Room A

23 Γυναίκες-Σύμβολα που άλλαξαν τον Κόσμο για Πάντα και έγραψαν τη Δική τους Ιστορία. Πανάξιες όλες τους!

News Room