magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Όταν τους είπε ότι θα μετακομίσουν στο τροχόσπιτο, τα παιδιά έβαλαν τα κλάματα. Όταν όμως άνοιξε την πόρτα; Έμειναν άφωνοι!

Ένα βράδυ, η Starla παρακολουθούσε κάποια βίντεο στο YouTube σχετικά με μικροσκοπικά σπίτια μέσα σε…Ένα βράδυ, η Starla παρακολουθούσε κάποια βίντεο στο YouTube σχετικά με μικροσκοπικά σπίτια μέσα σε λεωφορείο. Εκείνη η στιγμή, άλλαξε πλήρως τον τρόπο ζωής της οικογένειας. Η Starla στράφηκε στο σύζυγό της και ρώτησε: «Θέλεις να ζήσουμε σε ένα λεωφορείο;»
«Δεν είχα φανταστεί ποτέ κάτι τέτοιο. Θα μπορούμε να μετακινηθούμε εύκολα, αν βρω κάποια άλλη δουλεία.»Δες πως να χάσεις 10 Κιλά Μέχρι το Πάσχα ΤΩΡΑ!Η σκέψη του πως μπορεί να ζήσει κάποιος με αυτόν τον τρόπο, ειδικά όταν υπάρχουν τρία μικρά παιδιά, είναι δύσκολη. Η Starla κατέστησε σαφές, ότι δεν ήθελε να νιώθει σαν να βρισκόταν σε κάμπινγκ ή σε όχημα κάθε βράδυ. Ήθελε να κάνει το λεωφορείο σπίτι της.Έτσι, τόσο ο Brian όσο και ο Starla, βρήκαν μερικές σούπερ έξυπνες ιδέες εξοικονόμησης χώρου!

Όταν τους είπε ότι θα μετακομίσουν στο τροχόσπιτο, τα παιδιά έβαλαν τα κλάματα. Όταν όμως άνοιξε την πόρτα; Έμειναν άφωνοι!Για να σας δώσουμε μια ιδέα, όλοι οι καναπέδες γίνονται κρεβάτια μεγάλου μεγέθους. Ακόμη, το λεωφορείο διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η οποία περιλαμβάνει έναν κομψό συνδυασμό φούρνου μικροκυμάτων, άφθονο αποθηκευτικό χώρο για μαγειρικά σκεύη και περισσότερους χώρους από ό,τι νομίζετε!Το ζευγάρι, βρήκε επίσης τρόπο να χωρέσει και πλυντήριο στο μικρό σπίτι τους! Βρίσκεται δίπλα στην «μπανιέρα» τους, η οποία πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν είναι τόσο μοντέρνα και κομψή, όσο τα υπόλοιπα.Σύμφωνα με τους ίδιους, δαπανούν περίπου 500 δολάρια το μήνα για «ενοικίαση» (ή γη για να σταθμεύσουν το λεωφορείο) και η συνολική ανακαίνιση και αγορά του οχήματος, κόστισε περίπου 32.800 δολάρια. Η οικογένειά ξοδεύει μόνο το 1/3, από αυτά που ξόδευε παλιά! © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η πιο εύκολη DIY τεχνική για να φτιάξεις τα δικά σου κακτάκια

News Room

18 σιντριβάνια από όλον τον κόσμο πραγματικά έργα τέχνης

News Room

14χρονη μάζευε χρήματα για να αγοράσει ένα παλιό τροχόσπιτο. Μόλις δείτε ΠΩΣ το μεταμόρφωσε, θα της βγάλετε το καπέλο!

News Room