magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Όλα τα αστέρια του ΣΚΑΪ στην παρουσίαση του νέου προγράμματος στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έδωσαν το φετινό ραντεβού τους για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ, οι ιθύνοντες του καναλιού και υποδέχτηκαν εκπροσώπους των media και της διαφημιστική αγοράς, σε μια ξεχωριστή βραδιά. Οι παρουσιαστές των ψυχαγωγικών, αλλά και των ενημερωτικών εκπομπών φόρεσαν τα καλά τους και έδωσαν το παρών σε μια βραδιά αφιερωμένη στο νέο προγραμματισμό του σταθμού.

Το TLIFE βρέθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και παρακολούθησε την εκδήλωση, ενώ συνάντησε και όλα τα μεγάλα ονόματα του ΣΚΑΪ. Ανάμεσά τους ήταν ο Σάκης Ρουβάς – που λίγες ώρες νωρίτερα επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αμερική- η σέξι Έλενα Παπαρίζου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ευαγγελία Αραβανή, η φρεσκοπαντρεμένη Άννα Μπουσδούκου, η Εύα Αντωνοπούλου, ο Δημήτρης Πολίτης με την Μαρία Αναστασοπούλου, αλλά και ο Γιώργος Αυτιάς!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς

Ακόμη, στην εκδήλωση συναντήσαμε και τα δυο new entry του σταθμού από το Survivor: την Λάουρα Νάργες που αναλαμβάνει το backstage του The Voice, αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που θα βρεθεί στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου, στην νέα της εκπομπή.

Άννα Μπουσδούκου, Ντορέττα Παπδημητρίου

Από την βραδιά δεν έλειψε φυσικά ο πρόεδρος του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων Νίκος Φιλιππίδης και η Διευθύντρια Προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη που ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για την επιστροφή του Survivor (που έδωσε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο σταθμό): «Πήγαμε ένα βήμα παρακάτω σε αυτό που αποκαλούμε ριάλιτι και σόου».

Ντορέττα Παπδημητρίου με τον Πρόεδρο του Σκάϊ Γιάννη Αλαφούζο

Μάγδα Τσέγκου

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Όσο για τα πηγαδάκια κατά τη διάρκεια της βραδιάς; Αυτά ήταν πολλά κυρίως με τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και να μην σταματούν να μιλούν με ανυπομονησία για το The Voice -που κάνει σήμερα πρεμιέρα- αλλά και για το ταξίδι του Σάκη με την Κάτια στη Νέα Υόρκη. Ενώ, λίγες θέσεις πιο πέρα κάθισε και η Λάουρα Νάργες με τον πρώην “αντίπαλό” της από το Survivor και τους Μαχητές Κωνσταντίνο Βασάλο!

Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς

Κωνσταντίνος Βασάλος, Λάουρα Νάργες

Δες φωτογραφίες:

Εύα Αντωνοπούλου

 

Ντοερέττα Παπαδημητρίου

Άννα Μπουσδούκου

Σάκης Ρουβάς

Έλενα Παπαρίζου

Γιώργος Αυτιάς, Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς, Λάουρα Νάργες

Ευαγγελία Αραβανή

Γιώργος Αυτιάς

Λάουρα Νάργες

Ευτύχης Μπλέτσας

Άλκηστις Μαραγκουδάκη, Άκης Πετρετζίκης

Βαγγέλης Περρής, Αθηναΐς Νέγκα

Κωνσταντίνος Βασάλος

Κωνσταντίνος Βασάλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μηλιόγλου

 

Νίκος Φιλιππίδης, Δημήτρης Πολίτης, Μαρία Αναστασοπούλου, Ιωάννα Μάνδρου

Παύλος Σταματόπουλος,Λάουρα Νάργες

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Δώρα Γιαννακάκη

ΠΗΓΗ

Σχετικές αναρτήσεις

Άγρια εκμετάλλευση στην τιμή των τεστ covid-19 στην Ελλάδα

News Room M

Τα υπέροχα παραμύθια της Μαρίας Δουρίδα – Μηταράκη

News Room A

Γεύσεις από θάλασσα στον «Παντελή» της Σύμης

News Room M