magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Υγαία… μια ιστορία γεύσης και υγείας από την κορυφή του Πάρνωνα

Η Υγαία είναι μία ελληνική αγροτική επιχείρηση καλλιέργειας φρέσκων υπερκαρπών τα οποία παράγουμε χειροποίητα στον ορεινό Πάρνωνα, με τις πλέον ορθές γεωργικές πρακτικές, αναβιώνοντας με σύγχρονο και καινοτόμο τρόπο ένα αγρόκτημα με μεγάλη οικογενειακή παράδοση.

Ξεκινήσαμε το 2012 και σήμερα ειδικευόμαστε στην παραγωγή ανώτερης ποιότητας και γεύσης υπερτροφών: μύρτιλό, αρώνια, κράνμπερι και γκότζι μπέρι και καρύδι. Όπως προκύπτει και από το όνομά μας (υγαία:υγεία+γαία) πυρήνας της φιλοσοφίας μας είναι η αρμονική σύνδεση μεταξύ γης και ανθρώπου και όραμά μας η έμπρακτη έκφραση της μέσα από τα προϊόντα μας. Αν και νέα φρούτα στην ελληνική αγορά τα μούρα εντάσσονται με μεγάλη επιτυχία στην καθημερινή διατροφή των καταναλωτών, καθώς ολοένα και περισσότερα οφέλη για την υγεία αποκαλύπτονται και τεκμηριώνονται.

Υγαία… μια ιστορία γεύσης και υγείας από την κορυφή του Πάρνωνα

Στόχος μας στην Υγαία είναι η γνωριμία των καταναλωτών με τις διάφορες ποικιλίες υπερτροφών που καλλιεργούμε και η παρουσίαση ελκυστικών προϊόντων για την ένταξη τους στο καθημερινό τραπέζι.

Δημιουργήσαμε δύο ιδιαίτερες και ξεχωριστές σειρές προϊόντων, που στην πραγματικότητα αποτελούν και 2 διαφορετικές επιλογές για τον καταναλωτή για να απολαμβάνει τα ευεργετικά οφέλη των υπερκαρπών στην διάρκεια της ημέρας του.

Η πρώτη σειρά προϊόντων με βάση αυτούς τους καρπούς  που δημιουργήσαμε είναι τα ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΙ ΥΓΑΙΑ.

Οι υπερκαρποί (μούρα) Υγαία συλλέγονται στην καλύτερη στιγμή ωρίμανσής τους  έναςένας με το χέρι και οδηγούνται προς αποξήρανση. Σε δική μας μεταποιητική μονάδα και ακολουθώντας τις κατάλληλες προδιαγραφές τα φρούτα αποξηραίνονται μέσα από ένα ήπιο κύκλο αποξήρανσης με στόχο τη διατήρηση της γεύσης αλλά και τα πολύτιμα για την υγεία οφέλη τους αναλλοίωτα.

Η σειρά μας εμπλουτίστηκε με τον πιο γνωστό ελληνικό υπερκαρπό τα καρύδια, που εξασφαλίζουμε από παραγωγούς της περιοχής του Πάρνωνα. 

Υγαία… μια ιστορία γεύσης και υγείας από την κορυφή του Πάρνωνα 

Η νέα αυτή σειρά προσφέρει τη δυνατότητα και την ευελιξία στο καταναλωτή να απόλαμβάνει τα πολύτιμα οφέλη των μούρων όλο το χρόνο, σε όλες τις ώρες της ημέρας σε μία σειρά από διαφορετικά γεύματα. Αποτελούν την πρόταση της Υγαία για ένα υγιεινό γευστικό διάλειμμα, για ένα θρεπτικό σνακ για τα παιδιά στο σχολείο, για ένα τονωτικό σνακ στην εργασία.

Υγαία… μια ιστορία γεύσης και υγείας από την κορυφή του Πάρνωνα 

Η δευτερή σειρά προϊόντων που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 είναι τα ΥΓΑΙΑ HAPPYCUPS,καινοτόμα τσάγια ευεξίας από τα φύλλα των υπερκαρπών που καλλιεργούμε.

Υγαία… μια ιστορία γεύσης και υγείας από την κορυφή του Πάρνωνα
 
Πρόκειται για μια ξεχωριστή σειρά από 4 διαφορετικά ρόφηματα τσαγιού ευεξίας με βάση τα φύλλα μύρτιλου και αρώνιας.Τα πλούσια οφέλη για την υγεία που συνοδεύουν  και τα φύλλα του μύρτιλου και της αρώνιας παντρεύονται με τις καλύτερες ποικιλίες λευκού, μαύρου, πράσινου τσαγιού, με ροδοπέτλα και τσάι του βουνού, αλλά και τα ζωηρά αρώματα της κανέλας, του λεμονιού και του πορτοκαλιού. 

Η Υγαία υπόσχεται με τη σειρά HappyCups να κάνει χαρούμενα τα φλιτζάνια μας, καθώς τα μίγματα τσαγιού μας περιέχουν μια φανταστική για την υγεία συνταγή, δίνοντας ένα δείγμα αυθεντικής ζωής στην εξοχή, με αγάπη.

Υγαία… μια ιστορία γεύσης και υγείας από την κορυφή του Πάρνωνα

Η σειρά περιλαμβάνει 4 διαφορετικά μίγματα μέσα από 4 διαφορετικά συναισθήματα: VIBRANCE, SERENITY, WARMTH, SELF-LOVE.
Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται 15 φακελλάκια τσαγιού προσφέροντας ένα γρήγορο και εύχρηστο τρόπο απόλαυσης στις διάφορες ώρες τις ημέρας, ανάλογα με τη διάθεση και το συναίσθημα που νιώθουμε να αναπληρώσουμε.

Υγαία… μια ιστορία γεύσης και υγείας από την κορυφή του Πάρνωνα

Ανακαλύψτε κι εσείς τα ξεχωριστά προϊόντα Υγαία από τον Πάρνωνα σε  σημεία στην Αττική, όπως στο δίκτυο καταστημάτων Βιολογικό Χωριό, στα healthclubsHolmesPlace και σε πολλά ακόμη καταστήματα αλλά και σε επιλεγμένα σημεία στην Υπόλοιπη Ελλάδα.  Δοκιμάστε τα και χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας μια αυθεντική γεύση υγείας και αγάπης.

www.ygea.gr

 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ποιά φρούτα και λαχανικά δεν χρειάζεται να αγοράζετε βιολογικά

News Room

ΕΟΠΥΥ: Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος απέχει από τις εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια

News Room A

Τι είναι το μπλε φως και γιατί κάνει κακό στα μάτια μας

News Room