magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Το σπίτι της ήταν Μικρό και οι Κόρες της έμεναν στο ίδιο Δωμάτιο. Δείτε ΠΩΣ το μεταμόρφωσε σε 2 Ξεχωριστές Κρεβατοκάμαρες!

Όταν οι αδελφές Izzy και Abby άρχισαν να μαλώνουν στο υπνοδωμάτιό τους, οι γονείς τους κατάλαβαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι. Αν και δεν υπήρχε η δυνατότητα να δώσουν σε κάθε κορίτσι το δικό του υπνοδωμάτιο, έπρεπε να δώσουν στα κορίτσια το πλεονέκτημα της ιδιωτικής ζωής.Αρχικά, το πλάνο ήταν να βάλουν έναν τοίχο για να δημιουργήσουν δύο υπνοδωμάτια. Όταν όμως το ζευγάρι πήγε στο ΙΚΕΑ, βρήκε μια πολύ καλύτερη λύση σε καταπληκτική τιμή, που δεν χρειάζονταν κατασκευή.Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!Τοποθέτησαν ένα ψηλό ράφι, που έδινε την αίσθηση τοίχου και έκανε τα κορίτσια να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε δυο διαφορετικά δωμάτια.Οι δύο αδελφές πάνε στο γαλλικό σχολείο και έχουν εμμονή με όλα τα πράγματα που έχουν θέμα το Παρίσι. Οπότε, το δωμάτιο είχε θέμα το Παρίσι. Αξιολάτρευτο και αριστοκρατικό.Το σπίτι της ήταν Μικρό και οι Κόρες της έμεναν στο ίδιο Δωμάτιο. Δείτε ΠΩΣ το μεταμόρφωσε σε 2 Ξεχωριστές Κρεβατοκάμαρες!

Οι τοίχοι είχαν ένα μπλε παστέλ χρώμα και η διακόσμηση έπαιζε σε άσπρους και μαύρους τόνους.Επίσης, υπήρχαν παντού αντικείμενα από τον πύργο του Άιφελ. Ακόμη, κρέμασαν κουρτινόξυλα με κουρτίνες και από τις δύο πλευρές του δωματίου, έτσι ώστε να δοθεί συμμετρία στο δωμάτιο!Όλα κυμαίνονται στο μπλε, άσπρο και μαύρο χρώμα. Η μαμά τους, έχει τοποθετήσει αυτοκόλλητα και μαξιλάρια με θέμα το Παρίσι!
Οι δύο αδερφές λάτρεψαν το καινούργιο τους δωμάτιο και την πινελιά που τους χάρισε την προσωπική τους ιδιωτικότητα!Δείτε στο παρακάτω βίντεο, με ποιόν τρόπο αυτή η γυναίκα χώρισε ένα δωμάτιο σε δυο χώρους για τις κόρες της και κάντε το και εσείς. © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αρχικά Φαίνεται σαν ένα Ακατοίκητο Σπίτι στο Χωριό. Όταν όμως δείτε στο Εσωτερικό του, θα σας Πέσει το Σαγόνι!

News Room

Το κόλπο για να κάνεις ένα σκοτεινό δωμάτιο να μοιάζει πως είναι πιο φωτεινό;

News Room

Deco 2019: Στα πιο hot χρώματα είναι αυτό κι ετοιμάσου να το λατρέψεις

News Room