magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!

Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!H Νέα Ζηλανδία είναι από τις ασφαλέστερες και πιο ειρηνικές χώρες. Από το 1980, δημιούργησε μια αποπυρηνικοποιημένη ζώνη. Μερικά ακόμα ευχάριστα χαρακτηριστικά της χώρας:Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!Μια χώρα με υψηλό επίπεδο εισοδήματος, ισότητα των δύο φύλων όσον αφορά τα πολιτικά δικαιώματα, τις επιχειρήσεις και την κληρονομιά. Βαλς, σκι και κέικ «Sacher» είναι από τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό όταν αναφέρουμε την Αυστρία. Ποια είναι μερικά ακόμα χαρακτηριστικά αυτής της μικρής χώρας;Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!Η Αυστραλία έχει από τα υψηλότερα προσδόκιμο ζωής. Τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες έχουν ηγετική θέση στην κυβέρνηση, μεγάλες επιχειρήσεις και τα πανεπιστήμια. Αν αγαπάτε την άγρια ζωή και είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τα κύματα, να έχετε κατά νου ότι στην Αυστραλία:Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!Η Ελβετία θεωρείται το καλύτερο μέρος για να μείνετε το 2017. Η πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο της Ελβετίας αποτελείται από γυναίκες. Τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζετε για την Ελβετία, εκτός από τους λάτρεις της καλής σοκολάτας, του τυριού και των τρένων;Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!Η Φινλανδία είναι η πρώτη χώρα που επέτρεψε στις γυναίκες το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις βουλευτικές εκλογές. Στη Φινλανδία, οι γυναίκες είναι σχετικά εύκολο να πετύχουν μια ποιοτική εκπαίδευση, καθώς και οι μισθολογικές διαφορές είναι ελάχιστες. Μην ξεγελιέστε από την αργή ομιλία των Φινλανδών – είναι ιδιαιτερότητα τους, καθώς και μια σειρά άλλων:

  • Η αργή ομιλία συνδέεται με έθιμο. Σύμφωνα με τα φινλανδικά έθιμα, η δυνατή ομιλία και τα δυνατά γέλια επιτρέπονται μόνο δημόσια. Οι Φινλανδοί αριστοκράτες είναι σιωπηλοί, αξιοπρεπείς κύριοι.
  • Η σχέση μεταξύ των δύο φύλων, σύμφωνα με τα έθιμα της Φινλανδίας, χτίστηκε πάνω στην ισότητα και την συντροφικότητα. Στη Φινλανδία είναι σύνηθες σε ένα εστιατόριο, ο καθένας να πληρώνει για τον εαυτό του.

5. Καναδάς

Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!Η κυβέρνηση του Καναδά υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς. Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Καναδά:Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!Σε μια έγκυο γυναίκα ορίζεται μαία για την προετοιμασία του τοκετού και οι υπηρεσίες της καλύπτονται από ασφάλιση. Η Ολλανδική πολιτική έχει ως στόχο την παροχή καλών θέσεων εργασίας σε γυναίκες, ώστε να μειωθούν οι ανισότητες με τους άνδρες σε διάφορους τομείς της ζωής. Η Ολλανδία είναι γνωστή για:Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!Στη Νορβηγία, οι γυναίκες λαμβάνουν 35 εβδομάδες άδεια μητρότητας με πλήρεις αποδοχές ή 45 εβδομάδες στο 80% του μισθού. Από το 1980, στην κυβέρνηση της Νορβηγίας πάνω από το 50% των θέσεων καταλαμβάνονται από γυναίκες. Αν επισκεφτείτε τη Νορβηγία, ετοιμαστείτε να ζήσετε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!Η Δανία είναι ένα κράτος πρόνοιας, στο οποίο η εκπαίδευση και η υγεία είναι πραγματικά δωρεάν. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπάρχουν πιο ευέλικτες οικογενειακές πολιτικές για τις γυναίκες να γίνουν μητέρες. Στη Δανία χαρακτηριστικά:Σε ΑΥΤΕΣ τις 10 Χώρες οι Γυναίκες δηλώνουν πως βρήκαν τον Παράδεισο. Δεν Φαντάζεστε ΠΟΙΑ είναι η Νο.1!Η Σουηδία κατέχει υψηλότερο επίπεδο απασχόλησης των γυναικών. Οι γυναίκες αποτελούν σχεδόν το 60% του συνόλου των φοιτητών και καταλαμβάνουν το ένα τέταρτο του συνόλου των διευθυντικών θέσεων. Εάν επιλέξετε αυτή τη χώρα, τότε να είστε προετοιμασμένοι για:Copyright: AdmeΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Καίτη Φίνου: «Όποιος δε θέλει να βλέπει χοντρούλες τα κουβαδάκια του κ σ’αλλη παραλία»

News Room

Αυτό Το Καλοκαίρι Δεν Πάμε Πουθενά Χωρίς Τις Extension «Βλεφαρίδες» Μας!

News Room

Αυτό είναι το νέο fashion trend στα παπούτσια – Το φόρεσε πρώτη η Sarah Jessica Parker

News Room A