magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Παρουσίαση της Διάλεξης “Μαθησιακές δυσκολίες και ΔΕΠ-Υ. Η συμβολή της διατροφής

Γράφει η Μάγδα Τσέγκου,

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη με θέμα “Μαθησιακές δυσκολίες και ΔΕΠ-Υ. Η συμβολή της διατροφής” που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας και το i-paidi.gr (Δίκτυο για το παιδί με ΔΕΠ-Υ) στην αίθουσα “Θάλεια 4″στο Ξενοδοχείο Athens Hilton.

depy-1
Είχα την τιμή να συντονίσω την συζήτηση στην οποία Ειδικοί επιστήμονες μίλησαν για τις μαθησιακές δυσκολίες και τη ΔΕΠ-Υ και απάντησαν στις ερωτήσεις  του κοινού γι’ αυτό το σημαντικό θέμα, μεγάλου οικογενειακού και  κοινωνικού ενδιαφέροντος.

depy-2Μάγδα Τσέγκου

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του κύκλου επιστημονικών διαλέξεων του Ομίλου, “Τα μυστικά της ζωής”.Η Πρόεδρος του Ομίλου  για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας Νίνα Διακοβασίλη τόνισε στην ομιλία της:”Είναι ένα θέμα ευαίσθητου ενδιαφέροντος  διότι το πρόβλημα υπάρχει σε πολλές οικογένειες.Ο κύκλος των επιστημονικών διαλέξεων με θέμα “Τα μυστικά της ζωής” ξεκίνησε πέρυσι και αφορά πολύ κόσμο, αφού το θέμα των μαθησιακών δυσκολιών απασχολεί πλήθος οικογενειών”.

depy-3

Χαιρετισμό απηύθυνε στην εκδήλωση και ο Θράσος Καλογρίδης,Πρόεδρος του  Ε.Ο.Α.Ε.Ν. (Επιμελητηριακός όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών).

depy-4Ομιλητές ήταν οι: 

depy-5 Μαριάννα Λαγουμίδη, PgD, ιδρυτής του i-paidi.gr, expert σε Μαθησιακές Δυσκολίες ΔΕΠ-Υ 

depy-6Δρ Σήλια Ματθαίου, Κλινική Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, Διδάκτωρ του Τμήματος Διατροφής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

depy-7Ιουλία Κατσαίτη,Ψυχολόγος

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Eurasia Money Show στο Athens Hilton που διήρκησε από τις 7-9 Ιανουαρίου 2017 και διοργανώθηκε  από την Ντίνα Κονταρίνη υπεύθυνη επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και περιφερειακού δικτύου  του πολυσυνεδρίου Money Show.

depy-8Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδας, Νίνα Διακοβασίλη

depy-9

Χρήσιμες διευθύνσεις :
http://www.i-paidi.gr
http://clubunesco.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γεύσεις από θάλασσα στον «Παντελή» της Σύμης

News Room M

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού στη νέα ηλεκτρονική εποχή της Α.Α.Δ.Ε.

News Room M

Μάγδα Τσέγκου: Λαμπερός εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Μέγαρο Μουσικής.

News Room