magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ο Makeup Artist Της Meghan Markle Αποκαλύπτει Τα Απόλυτα Tips Μακιγιάζ Για Την Διάρκεια Της Εγκυμοσύνης!

 Η Δούκισσα του Sussex πρόκειται να γεννήσει πολύ σύντομα και θα πρέπει μέχρι τώρα να αισθάνεται πλέον αρκετά κουρασμένη. Μετά από όλες αυτές τις βασιλικές υποχρεώσεις, μπορεί να στοιχηματίζετε ότι χρειάζεται μια σοβαρή φροντίδα και περιποίηση. Ο Daniel Martin όμως (makeup artist που κρύβεται πίσω από το εκπληκτικό γαμήλιο μακιγιάζ της) έδωσε μερικές κορυφαίες συμβουλές μακιγιάζ για να βοηθήσει τις υποψήφιες μαμάδες να γίνουν σαν τη Meghan και να δείχνουν ζωηρές και γεμάτες ενέργεια: «Το δέρμα μπορεί να γίνει ξηρό και θαμπό, όταν βρίσκεστε σε περίοδο εγκυμοσύνης, γι ‘αυτό θέλω πάντα να ενισχύω τη λάμψη της, εφαρμόζοντας highlighter στα ψηλά σημεία του προσώπου», εξήγησε ο Daniel συζητώντας για την Honest Beauty στην οποία είναι Σύμβουλος Δημιουργικού.

Η πρώτη του συμβουλή είναι να βεβαιωθούν οι υποψήφιες μητέρες ότι εφαρμόζουν highlighter στο δέρμα τους, καθώς αυτό λειτουργεί για να μαλακώνει και να απαλύνει το δέρμα προσθέτοντας μια δροσερή λάμψη.

Stick Highlighter, 23.50E, Paul & Joe

Ο Daniel – ο οποίος έδωσε το παρόν στο baby shower της Meghan στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα – προτείνει επίσης μια mascara για να δώσει στα κουρασμένα μάτια μια στιγμιαία ζωντάνια: «Μερικές στρώσεις mascara μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε αμέσως πιο ζωντανές, μια απλή λύση για μια κουρασμένη μαμά ή μια υποψήφια μαμά».

Better Than Sex mascara, 28.50E, Too Faced

Και τέλος… μια δόση κραγιόν! Μπορεί το πρώην αστέρι του Suites να λατρεύει τις nude αποχρώσεις, ο Daniel όμως συνιστά να είμαστε λίγο πιο τολμηρές με τα χρώματα, όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση εγκυμοσύνης: «Ένα χρωματιστό χείλι μπορεί να σας πάει πολύ μακριά!» επιμένει. «Είναι ένας απλός τρόπος για να ενισχύσετε τόσο το βλέμμα σας όσο και την αυτοπεποίθησή σας».

Velour Extreme Matte Lipstick in Seaside, 19.60E, Laura Mercier

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς το “ήσυχο” εγώ ενισχύει την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας

News Room

To πιο συχνό λάθος που κάνεις με την κρέμα ματιών είναι αυτό. Μην το επαναλάβεις

News Room

Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ!

News Room