magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ολοκληρωμένη και αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας

Θα χρειαστείτε:– 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας
– 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου
– 1 κουτα…Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!– 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας
– 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου
– 1 κουταλιά του γλυκού αποξηραμένη μέντα
– 1 κουταλιά της σούπας κακάο
– 2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο
– 3 κουταλιές της σούπας λάδι κέδρουΑρχικά λιώστε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, προσθέστε τα έλαια, το κακάο σιγά σιγά και ρίξτε την μέντα και τα αιθέρια έλαια. Ανακατέψτε πολύ καλά το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.

  • Τρόπος εφαρμογής:

Πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα με το χέρι σας και απλώστε το στις περιοχές όπου εμφανίζεται το πρόβλημα. Στη συνέχεια τυλιχτείτε με διάφανη μεμβράνη και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 30 λεπτά. Ξεπλυθείτε μόνο με ζεστό νερό.Επειδή η συγκεκριμένη μάσκα περιέχει τη σοκολάτα και τα λάδια, η επιδερμίδα σας θα είναι λίγο λιπαρή. Αν σας ενοχλεί, αφήστε το για μια ώρα και στη συνέχεια αφαιρέστε με σαπούνι.Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ακολουθήστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας 2-3 φορές την εβδομάδα κάνοντας τα παρακάτω 6 βήματα:1. Αρχικά κάνοντας ντους με ζεστό νερό, τρίψτε το σώμα σας με κυκλικές κινήσεις και τη βοήθεια ενός φυσικού σφουγγαριού και στη συνέχεια ξεπλυθείτε με εναλλαγές υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας νερού.
2. Έπειτα κάντε απολέπιση με ένα ειδικό φυσικό πήλινγκ που καταπολεμά την κυτταρίτιδα.
3. Αφού τελειώσετε με το scrub, κάντε μασάζ με ανοδικές κυκλικές κινήσεις με το λιποδιαλυτικό έλαιο κατά της κυτταρίτιδας.
4. Στη συνέχεια τυλίξτε τις προβληματικές περιοχές με διάφανη μεμβράνη ή φορέστε ένα ισοθερμικό κολάν για 20-30 λεπτά και αφήστε το να απορροφηθεί.
5. Μετά εφαρμόστε σε όλα τα σημεία με κυτταρίτιδα την μάσκα που αναφέραμε παραπάνω, τυλιχτείτε και πάλι με μεμβράνη και αφήστε τη να δράσει για 20-30 λεπτά.
6. Τέλος, ξεπλύντε την μάσκα, απλώστε μια ποσότητα από κρέμα και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.Πηγή: beautetinkyriaki.grΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Είναι πάμφθηνα και πανέμορφα: Τα μποτάκια του Zara που θα λατρέψει κάθε γυναίκα τη φετινή άνοιξη! (photos)

News Room

10 πράγματα που έχει κάθε γυναικεία τσάντα

News Room

Sos tips: Με αυτούς τους φυσικούς τρόπους θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!

News Room