magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Μουλιάζει ενά κομμάτι βαμβάκι σε στοματικό διάλυμα, και τρίβει τις μασχάλες.Το αποτέλεσμα; Τέλειο

Εμείς, βρήκαμε για εσάς 16 εκπληκτικές χρήσεις του στοματικού διαλύματος που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα και δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τα δόντια σας!1.) Εξαλείφει τις οσμές2.) Βοηθά στη θεραπεία μυκήτων στα νύχια και στα πόδια σαςΑναμείξτε 2 ίσα μέρη στοματικού διαλύματος και ξύδι. Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι μέσα το μείγμα, και εφαρμόστε το στα νύχια σας ή / και στα πόδια σας 2 με 3 φορές την ημέρα. Αν το κάνετε αυτό με συνέπεια,  μια-δυο φορές την εβδομάδα θα δείτε τα αποτελέσματα.3.) Αποτρέπει την πιτυρίδαΤο στοματικό διάλυμα έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες, το οποίο το καθιστά ιδανικό για την καταπολέμηση της πιτυρίδας. Πριν από το μπάνιο, αναμείξτε 1 μέρος νερού με 1 μέρος στοματικού διαλύματος. Μόλις έχετε ξεπλύνει το κεφάλι σας με το κανονικό σαμπουάν σας, απλώστε το μείγμα αυτό στο τριχωτό της κεφαλής σας, αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.4.) Ανακουφίζει από τα τσιμπήματα των κουνουπιώνΤα τσιμπήματα των κουνουπιών είναι πολύ συχνά … και πολύ ενοχλητικά. Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με στοματικό διάλυμα στην πληγείσα περιοχή. Αυτό θα μειώσει αποτελεσματικά το πρήξιμο και τη φαγούρα.Έως και 1+1 δώρο σε καινοτόμα προϊόντα P&G.5. ) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως  τόνερ προσώπουΑν είστε έχετε τόνερ προσώπου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοματικό διάλυμα αντ ‘αυτού. Δεν αφαιρεί μόνοτο τυχόν περίσσεια μακιγιάζ και τους ρύπους, αλλά καταπολεμά και τα σπυράκια. Κτύπησε λίγο στοματικό διάλυμα πάνω σε ένα κομμάτι βαμβάκι και να εφαρμόστε το πάνω από το πρόσωπό σας, αλλά μην το δοκιμάσετε αν έχετε χημικά ευαίσθητο δέρμα.Ξέρατε ότι το στοματικό διάλυμα έχει πάρα πολλές χρήσεις εκτός από το να κρατάει την αναπνοή σας φρέσκια;6.) Αποτρέπει την λοίμωξη Αν έχεις κάνει νέα τρύπα στο σώμα σας ή τατουάζ, το στοματικό διάλυμα θα βοηθήσει το δέρμα σας να θεραπευτεί γρηγορότερα και θα προλάβει τις λοιμώξεις. Απλά εφαρμόστε λίγο στοματικό διάλυμα πάνω στις φουσκάλες κάθε μέρα.7. ) Αποτρέπει τους μώλωπεςΓια να σώσει τον εαυτό σας από τους δυσάρεστουςς μώλωπες (ή τουλάχιστον να μειώσετε την εμφάνισή τους), βάλτε λίγο στοματικό διάλυμα πάνω σε ένα κομμάτι βαμβάκι και να εφαρμόστε το στην πληγείσα περιοχή.8. ) Μπορεί να είναι επίσης και ένα καλό αποσμητικό

Αυτό είναι ένα ιδανικό τέχνασμα για να σας σώσει από μια δυσάρεστη κατάσταση. Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι, μουλιάστε το σε στοματικό διάλυμα, και τρίψτε το στις μασχάλες σας.9.)  Αποτρέπει τις ψείρεςΤο στοματικό διάλυμα είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό για τη εξολόθρευση των ψειρών του κεφαλιού. Ρίξτε στα μαλλιά στοματικό διάλυμα, βάλτε ένα σκουφάκι , και το αφήνουμε για 15-20 λεπτά. Όταν ο χρόνος περάσει, ξεπλύντε τα μαλλιά με νερό.10. ) Χαλαρώνει τα πόδια σας11.) Καθαρίζει τις φιάλεςΟ καθαρισμός του εσωτερικού των φιαλών και η απομάκρυνση των οσμών από αυτές μπορεί να είναι μια πρόκληση. Μπορείτε να το αποφύγετε αυτό, αν φτιάξετε ένα μείγμα από 1 μέρος στοματικού διαλύματος και 3 μέρη νερού στο εσωτερικό του μπουκαλιού, και αφήστε το να κάτσει για μια μέρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε.12.)  Καθαρίστε την οδοντόβουρτσά σαςΤο στοματικό διάλυμα έχει αντισηπτικές ιδιότητες, ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για τον καθαρισμό της οδοντόβουρτσά σας. Απλά βάλτε την οδοντόβουρτσα σας στο στοματικό διάλυμα για αρκετά λεπτά (είναι καλύτερο να το αφήσουτε να κάτσει εκεί για μια μέρα),και στη συνέχεια ξεπλύντε καλά με ζεστό νερό.13.)  Καθαρίστε τα γυαλιά σαςΤα γυαλιά σας θα είναι απόλυτα καθαρά αν εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα στοματικού διαλύματος και την αφαιρέσετε με ένα μαλακό πανί.14.) Καθαρίστε το μπάνιο σαςΑν θέλετε να κάνετε τα θαμπά πλακάκια του μπάνιου σας να μοιάζουν με νέα, καθαρίστε τα με ένα μείγμα με 1 φλιτζάνι νερό και μισό φλιτζάνι στοματικού διαλύματος.
Για να απαλλαγείτε από τα μικρόβια και τις οσμές στην περιοχή της τουαλέτας, ρίξτε μισό φλιτζάνι στοματικού διαλύματος κάτω από την τουαλέτα σας και αφήστε το να καθίσει για μια ώρα. Στη συνέχεια περάστε την περιοχή της τουαλέτας με μια βούρτσα τουαλέτας.15.)  Κρατήστε τα κουνούπια μακριάΣτα έντομα δεν αρέσει η μυρωδιά της μέντας, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοματικό διάλυμα για να απομακρύνετε τις μύγες, τα κουνούπια, ακόμα και τα μυρμήγκια .
Ψεκάστε το σπίτι σας και τις θέσεις στις οποίες μπορεί να κρύβονται τα έντομα με ένα μείγμα από 1 μέρος στοματικό διαλύματος και 1 μέρος νερού.16.)  Κρατήστε φρέσκα τα λουλούδια σας Βάλτε τα φρεσκοκομμένα λουλούδια σας στο νερό. Για κάθε ½ λίτρο ρίχνουμε 3 καπάκια στοματικού διαλύματος. Αυτό θα βοηθήσει τα λουλούδια να διαρκέσουν περισσότερο και να φαίνονται καλύτερα.Πηγή: daddy-cool.grΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ: Αρνήθηκε να Φωτογραφήσει τη Γέννα μιας Γυναίκας επειδή έκανε Καισαρική. Έξαλλες Χιλιάδες Μαμάδες Παγκοσμίως!

News Room

Ο οίκος Kathy Heyndels και ο Marios Togos παρουσίασαν τις καλοκαιρινές συλλογές τους

News Room A

Αν Θέλεις Να Κάψεις Εύκολα Λίπος Η Επιστήμη Έχει Την Πιο Σωστή Λύση Για Εσένα

News Room