magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Μήνας Ακοής: Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία για ενημέρωση και δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες ακρόασης.

Περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα υποφέρουν από Απώλεια Ακοής και γι’ αυτό ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υποστηρίζει ότι ήρθε η Στιγμή για Δράση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής στις 3 Μαρτίου, η Akoustica Medica -μέλος του Διεθνούς Ομίλου William Demant Holding– ορίζει ολόκληρο τον Μάρτιο ως Μήνα Ακοής και στοχεύει να παρακινήσει περισσότερους ανθρώπους να ενδιαφερθούν για την ακοή τους, ευαισθητοποιώντας τους για τη σημασία της. 

Κάποια πρώτα σημάδια που παρατηρούνται, είναι η ανάγκη αύξησης της έντασης της τηλεόρασης, η δυσκολία παρακολούθησης συνομιλιών ή η απομόνωση. 

Αν κάτι από αυτά σας ακούγεται γνώριμο ή αν δυσκολεύεστε να ακούτε σε περιβάλλοντα με θόρυβο ή όταν μια συνομιλία γίνεται χαμηλόφωνα, πιθανώς αντιμετωπίζετε δυσκολία στην ακοή σας. Πολλοί άνθρωποι ντρέπονται για την απώλεια της ακοής τους, ωστόσο πραγματικά είναι κάτι πολύ πιο συνηθισμένο από ότι νομίζετε. Άλλωστε περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα υποφέρουν από Απώλεια Ακοής.

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής, η Akoustica Medica προσκαλεί όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, αλλά και να δοκιμάσουν σύγχρονες λύσεις σε πραγματικές συνθήκες ακρόασης να προγραμματίσουν τη Συμβουλευτική Συνεδρία δωρεάν. Θα μπορέσουν να μιλήσουν με τους Ειδικούς Ακοοπροθετιστές, να λύσουν τυχόν απορίες τους και να βιώσουν την ενισχυμένη ακοή μέσα από την δωρεάν δοκιμή σύγχρονων και αθέατων λύσεων. 

Καλέστε στο 210 3214463 και προγραμματίστε τη δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει 1.200 παιδιά και εφήβους στην Ευρώπη κάθε χρόνο

News Room A

Τι συμπτώματα έχει η γρίπη Η1Ν1 – τι είναι και με ποιον τρόπο μεταδίδεται

News Room G

Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται

News Room