magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Και Οι «Βλεφαρίδες» Έχουν Τον Άνθρωπό τους!

Τώρα τελευταία όλο και περισσότερο ακούμε ότι γίνονται διάφορα πράγματα που αφορούν τις βλεφαρίδες. Είναι κάτι σαν μόδα ή κρύβεται η ανάγκη του να αποκτήσουμε γερές και φυσικές βλεφαρίδες. Πολλές εναλλακτικές ιδέες και θεραπείες έρχονται να προστεθούν και να μας δώσουν ένα άλλο βλέμμα, πιο όμορφο και πιο αφοπλιστικό. 

Η αγαπημένη των επωνύμων αλλά και δική μας Έλενα Κοκκαλίδου, είναι μία lash artist, ειδική για την τεχνική των βλεφαρίδων και έρχεται και μας εξηγεί όσα όλα θα θέλαμε να μάθουμε γύρω από αυτό το κομμάτι.

Οι βλεφαρίδες είναι μία τεχνική που χρησιμοποιείται επί σειρά ετών στο εξωτερικό, έτσι όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο αντικειμένο στην Ελλάδα, δεν ήταν ακόμή τόσο διαδεδομένο. Αυτό λοιπόν που μου άρεσε ήταν ότι θα έδινε λύση σε πολλές γυναίκες, με ένα εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα. Στην δουλειά μου αυτό που έχει σημασία είναι, να γίνει μια σωστή εφαρμογή της τοποθέτησης των εποπρόσθετων βλεφαρίδων στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, που εξαξασφαλίζει την σίγουρη επιτυχία του αποτελέσματος, αλλά και την υγεία και πάνω από όλα προστασία των βλεφαρίδων. 

Όλο αυτό έχει επιτευχθεί, έπειτα από πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό των μεθόδων κλασσικού και volume και της πολυετής πείρας. Ακόμη και όσες δεν επιθυμούν τις επιπρόσθετες βλεφαρίδες, υπάρχει και η επιλογή του lash-lift και organic botox, η οποία εφαρμόζεται πάνω στις φυσικές μας βλεφαρίδες, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Το αποτέλεσμα ειναι να τις ανασηκώσει, να αναδεικνύει την καμπύλη τους, να τις θρέφει και να αναοδομεί τις σπασμένες και άτονες βλεφαρίδες μας.

Τι λέτε λοιπόν εσείς θα μείνετε με τις άτονες και απαρατήρητες βλεφαρίδες σας ή θα δοκιμάσετε μία από όλες τις παραπάνω μεθόδους για ένα αποκτήσετε ένα βλέμμα φυσικό και όλο αυτοπεποίθηση;

Την Έλενα Κοκκαλίδου θα την βρείτε ΕΔΩ

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Eyes Tapping | Αυτός Είναι Ο Σωστός Τρόπος Για Να Απλώνετε Τη Κρέμα Ματιών

News Room

16 Μικρά Πράγματα που κάνουν οι Άντρες και Ξετρελαίνουν τις Γυναίκες.

News Room

Αυτές οι τσάντες κάνουν θραύση στο εξωτερικό! Η τελευταία λέξη της μόδας από τα χεράκια της Sarah Jessica Parker

News Room