magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Facialist Της Meghan Markle Αποκαλύπτει Το Μυστικό Για Να Έχεις Όμορφο Δέρμα!

Την ημέρα πριν από το γάμο της (τον οποίο παρακολούθησαν εκατομμύρια κόσμος), η Meghan Markle πήρε τη βοήθεια της πιο φημισμένης facialist του Λονδίνου, Sarah Chapman.
Η Chapman, η οποία συνεργάζεται επίσης με τη Βικτόρια Μπέκαμ, έδωσε στην Μάρκλ τη λαμπερή, αυτή επιδερμίδα που κέρδισε τις καρδιές όλων όσοι την παρακολουθούσαν, από τη στιγμή που ο Πρίγκιπας Χάρι σήκωσε το πέπλο της μέχρι που έγινε Δούκισσα του Sussex.

Τώρα, μας αποκαλύπτει ποιο είναι αυτό το μυστικό φροντίδας του δέρματος το οποίο θεωρεί ότι είναι και το πιο «κρίσιμο».
“Πριν από δέκα-δεκαπέντε χρόνια ασχολιούμουνα με την αντιγήρανση”, δήλωσε κάποια στιγμή, “τώρα είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου;”.
Συνέχισε να εξηγεί ότι οι πελάτες της θέλουν «φυσικό» δέρμα, όχι άψογο και αεροστεγμένο. Μια χροιά που να φαίνεται φωτεινή, γεμάτη φρεσκάδα – αλλά όχι υπερβολική.
Το κλειδί για αυτό; Αντηλιακό, φυσικά.
“Το κρίσιμο είναι το SPF – όπως γνωρίζουμε”, λέει, σημειώνοντας ότι οι ακτίνες του ήλιου δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να προστατευτούμε.
“Τώρα όλοι αγωνιζόμαστε με το μπλε φως, το ορατό φως υψηλής ενέργειας, όλα και τα διαφορετικά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας από τις συσκευές και τις οθόνες, αλλά και την ατμόσφαιρα στην οποία βρισκόμαστε [έτσι] είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει το SPF στην καθημερινότητά μας.”

Αλλά ευτυχώς, το μόνο εύκολο πια ειναι η να φοράμε SPF κάθε μέρα. Τα παραδοσιακά SPF ήταν κάπως δύσχρηστα.
Τώρα όλα έχουν γίνει τόσο πολύ εύκολα και κομψά, αφού μπορείς να βάλεις τον ορό ή την ενυδατική σου κρέμα και μετά το SPF σου.

Και όχι μόνο βελτιώνονται οι τύποι αλλά και η ποικιλία. Τώρα, υπάρχουν αντηλιακά που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος, από εξαιρετικά ευαίσθητο, ξηρό έως λιπαρό. 

Μην ξεχνάτε λοιπόν κάθε μέρα την αντηλιακή σας!

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Kurland Spa

News Room M

Επτά διάσημες μαμάδες που παίρνουν θέση υπέρ του θηλασμού σε δημόσιους χώρους (pics)

News Room

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Μέχρι σήμερα κουμπώνατε το σουτιέν σας λάθος! (Photo)

News Room