magdasnews.gr
Ζωή

Η λαμπρή τελετή των HAIR AWARDS 2019 by ESTETICA HELLAS, powered by L’ORÉAL PROFESSIONNEL

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το περιοδικό Estetica Hellas διοργάνωσε σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής, την απονομή των Hair Awards 2019 / Greek Hairdressing Awards powered by L’Oréal Professionnel με την παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό & δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πλήθος κόσμου που έσπευσε να παρακολουθήσει την τελετή. Η Διευθύντρια Έκδοσης του περιοδικού, κα Φρύνη Λάτου, καλωσόρισε με μεγάλη χαρά όλους τους παρεβρισκόμενους και παρουσίασε τα εντυπωσιακά catwalks του φετινού διαγωνισμού για τις καλύτερες κομμωτικές δημιουργίες, όπου 24 φιναλίστ έλαβαν μέρος σε οκτώ κατηγορίες.

Στόχος των φετινών βραβείων ήταν να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν οι καλύτερες κομμωτικές δημιουργίες στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα αποσκοπoύσαν στην ανακάλυψη νέων ταλέντων και στην αναγνώριση των καλύτερων επαγγελματιών. Η αξιολόγηση και η βαθμολόγηση των νικητών έγινε με αξιοπιστία, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, από μια διεθνή επιτροπή με μέλη τους: Angelo Seminara, International Artistic Team of the Year Award at International Hairdressing Awards 2019, τέσσερις φορές νικητή στο British Hairdresser of the Year Award, τρεις φορές νικητή στο Grand Trophy AIPP Award, Christofe Gaillet, L’Oréal Professional Ambassador, Bertram K, International L’Oréal Professional Ambassador, Hakan Kose, Celebrity & Award Winning Hairdresser, Klaus Peter Ochs, AIPP Legend Award, President Intercoiffure Mondial, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο και το υψηλό επίπεδο της ελληνικής κομμωτικής σκηνής στον παγκόσμιο χάρτη της κομμωτικής τέχνης.

Σημειώνεται ότι on stage βρέθηκαν και πέντε επιτυχημένες κομμωτικές oμάδες που παρουσίασαν τις δημιουργίες τους. Πρόκειται για τους ginohairandmore, Hair Way, HCG, Lemon Poppy Seed και L’Oréal Professionnel PRO Artists.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της ΚΕΚΕ και του ΠΣΒΑΚ. Μέγας χορηγός της φετινής διοργάνωσης ήταν η L’Oréal Professionnel. Χορηγοί ήταν οι εταιρείες ΒMac Greece, Commo Interiors, Farcom Professional, INDOLA Greece και Kyana Professional Hair Products, Υποστηρικτής backstage εξοπλισμού ήταν η εταιρεία Άννα Ξένου και Event Sponsor η εταιρεία Αmuse Concept Events. Χoρηγός Ηair Extensions ήταν η εταιρεία ΗighLife, ενώ Xορηγός Μοdels Beauty Care η εταιρεία αναPLASIS. Τέλος, Χορηγός Red Carpet, το Villa Sandi.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Άρης Γεωργιάδης και τις δημόσιες σχέσεις η εταιρεία “Beautiful People PR- Εvents” και ο Χάρης Σιανίδη

 

Κώστας Καραφώτης-Μέμος Μπεγνής-Χάρης Σιανίδης-Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Κατερίνα Κούτρη-Θοδωρής Γκιώνης-Σοφία Παθέκα-Τζένη Οικονόμου
Νίκος Κούρτης-Φρύνη Λάτου-Μαρία Κοράλη-Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Βαγγέλης Παπαλιός-Κωνσταντίνος Παπαλιός

Σχετικές αναρτήσεις

Google Lens: Πάνω από 12 δισεκατομμύρια οι οπτικές αναζητήσεις – Παραδείγματα

News Room M

11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας

News Room G

LIFELINE HELLAS: Φιλανθρωπική Εκδήλωση για την υποστήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων

News Room M