magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ε.Ε.Μ στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Λ.Α.Ε.Δ.
Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων παρεβρέθηκαν για να ευχηθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους, τόσο την Πρόεδρο κυρία Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, όσο και το διοικητικό συμβούλιο που με το έργο τους έχουν στηρίξει εκατοντάδες γυναίκες αλλά και τις οικογένειες τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Πανοσιολογιωτάτος Αρχιμανδρίτης κ. Γαβριήλ ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σίσσυ Παυλοπούλου, ο κ. Βασίλης Λεβέντης Πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων, ο κ. Βασίλης Οικονόμου Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Σωτήριος Ζώτος, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Αθηναίων, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών υπηρεσιών κ. Μαρία Στρατηγάκη, η κ. Νικολέττα Καπερώνη Πρόεδρος της Ελληνο-Κινεζικής Ένωσης Εμπορίου , ο κ. Παναγιώτης Κουτσίκος Πρόεδρος του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, η Πολιτευτής της Β΄Αθηνών Ιατρός κ. Πολύτιμη Λεονάρδου, οι Δημοσιογράφοι κ.κ. Πηνελόπη Γαβρά, Κική Σωσωγιάννη, Γιώτα-Μαρία Πανταζίδου.

Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος κ. Μάγδα Τσέγκου η οποία ανέγνωσε και το χαιρετισμό της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Στη βραδιά έδωσαν την μουσική νότα με τραγούδι ο Γιάννης Καρυτινός και με την κιθάρα του ο Γιάννης Ηλιόπουλος. 
Ευχόμενη μία Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους η Πρόεδρος ευχαρίστησε προσωπικά και εκ μέρους του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας όσους παραβρέθηκαν και τους τίμησαν με την παρουσία τους.

_kopi-pitas-eem-12 _kopi-pitas-eem-1 _kopi-pitas-eem-2 _kopi-pitas-eem-3 _kopi-pitas-eem-4 _kopi-pitas-eem-5 _kopi-pitas-eem-6 _kopi-pitas-eem-7 _kopi-pitas-eem-8 _kopi-pitas-eem-9 _kopi-pitas-eem-10 _kopi-pitas-eem-11

_kopi-pitas-eem-13

_kopi-pitas-eem-14

Σχετικές αναρτήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 11α Μουσικά Μαϊστράλια της Πρέβεζας

News Room M

Μάγδα Τσέγκου: Όλα όσα έγιναν στο 1° Διεθνές Συνέδριο-Φεστιβάλ για την Ελιά στη Λέσβο-video-photo

News Room M

2ο Forum ΣΠΑΥ : Στο κορυφαίο περιβαλλοντικό γεγονός της χρονιάς παρόντες εκατοντάδες στελέχη της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

News Room M