magdasnews.gr
Night life

Η Βίκυ Καρατζόγλου για τρεις Παρασκευές του Απριλίου στον Σταυρό του Νότου 

H  Βίκυ Καρατζόγλου, από τις νεότερες και πιο αναγνωρίσιμες φωνές με λαϊκή χροιά, μετά τις εμφανίσεις με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Γιάννη Κότσιρα, ξεκινά τον Απρίλιο τις προσωπικές της παραστάσεις  στο  Club του Σταυρού του Νότου. Ένα  πρόγραμμα της Μαργαρίτας Μυτιληναίου σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη, ένα παζλ με «κομμάτια» από τη δισκογραφία της, αγαπημένα τραγούδια και προτάσεις μέσα από τις προσωπικές της αναφορές,  ένα παζλ που σχηματίζει εικόνες με τις οποίες θα ταυτιστούμε και θα  τραγουδήσουμε παρέα.

Ξεκίνησε από τη Δράμα και ήρθε στην Αθήνα για να τραγουδήσει. Πρωτοακούστηκε στο ραδιόφωνο με την “Περηφάνια” και το “Όνειρο”, έκανε αίσθηση με το “Γιατί” και συνεχίζει την πορεία της στη δισκογραφία.  Πιστή στο ραντεβού της, έρχεται με τη μουσική της ομάδα, τις τρεις πρώτες Παρασκευές του Απριλίου (5-12-19), στο Club του Σταυρού του Νότου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Φωτογραφίες / Artwork: Θωμάς Αρσένης

Video Artwork: Σπύρος Μαλτέζος

Παραγωγή: a.TH Make Art Work Antonis Thysiadis (Tel.: +30 6977629656)

Παίζουν οι μουσικοί:

Άκης Κατσουπάκης: πιάνο, ενορχηστρώσεις

Άννα Λάκη: ακορντεόν

Παντελής Ντζιάλας: κιθάρα

Λάμπρος Παπανικολάου: μπάσο

Δημήτρης Τσόλης: τύμπανα

Σχετικές αναρτήσεις

Η Χρύσπα με τον Στέλιο Λεγάκη και τους Prestige the band ξεκίνησαν τις ζωντανές τους εμφανίσεις στο “Kremlino Music Stage” στην καρδιά του Πειραιά με μια φαντασμαγορική πρεμιέρα!

News Room A

Νέα ημερομηνία για τις Σκιαδαρέσες μετά τις sold out εμφανίσεις

Newsroom

Το premium ρούμι “Don Papa Rum” ταξίδεψε στο νησί των ανέμων

News Room