magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό την 1η Απριλίου

Θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν τη ζωή των παιδιών με διαταραχές αυτιστικού φάσματος – Το «παρών» θα δώσουν ειδικοί επιστήμονες

Ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος διοργανώνει ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Αυτισμό, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018.

Ειδικότερα, η Ομάδα Eιδικού Eνδιαφέροντος για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος του Συλλόγου θα αναπτύξει θέματα που αφορούν τη ζωή των παιδιών με διαταραχές αυτιστικού φάσματος στην οικογένεια και το σχολείο. Θα μιλήσουν επαγγελματίες από το χώρο της υγείας όπως παιδοψυχίατροι και νοσηλευτές καθώς και της ειδικής αγωγής, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί και θεατροπαιδαγωγοί.

Η Ημερίδα είναι δωρεάν για τα άτομα με αυτισμό και τους γονείς ατόμων με αυτισμό. Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους υπάρχει κόστος συμμετοχής 20,00 ευρώ. Η επιστημονική εκδηλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Απριλίου, ώρα 10.00 πμ, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα). 

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΣΕΛΛΕ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.selle.gr/news.php?nid=202 ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος στο 2103848362 (ώρες 09.00 – 15.00) ή στο email [email protected] 

Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό την 1η Απριλίου

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σάρκωμα Ewing: Τι είδους καρκίνος είναι – Συμπτώματα, αιτίες, επιπλοκές και θεραπεία

News Room A

Γονιμότητα: Τα θρεπτικά συστατικά που την ενισχύουν

News Room A

Μετάλλαξη Όμικρον:Οι περισσότεροι άνθρωποι με Omicron δεν γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί

News Room A