magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!

Τον μετέτρεψαν σε ένα ονειρεμένο σπίτι με πέντε υπνοδωμά…Τον μετέτρεψαν σε ένα ονειρεμένο σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Ο αχυρώνας προσφερόταν για ενοικίαση, αλλά οι γείτονες παραπονέθηκαν ότι μπορεί να προσέλκυε τουρίστες, κι έτσι πλέον πωλείται.Σίγουρα όποιος τον αγοράσει θα είναι περήφανος γι’αυτό το σπίτι. Ας ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό του.Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Χάρη στην άνετη διαρρύθμιση του μπορεί να φιλοξενήσει ως 15 επισκέπτες!Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Το εξωτερικό του σπιτιού έχει κρατήσει την όψη του αχυρώνα. Το λευκό χρώμα το κάνει να δείχνει χαρούμενο και μοντέρνο.Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;Οι φεγγίτες και τα ανοιχτά χρώματα κάνουν κάθε δωμάτιο να δείχνει ευάερο.Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Και ποιος δεν θα ήθελε να μείνει σε αυτό το δωμάτιο; Δείτε πόσο φυσικό φως μπαίνει μέσα!Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Οι ξύλινοι τοίχοι και οι γυάλινες πόρτες του ντουζ ενώνουν υπέροχα το ρουστίκ με το μοντέρνο.Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Σε όλο το σπίτι υπάρχουν διακοσμητικά στοιχεία που παραπέμπουν σε αχυρώνα. Αυτό το δωμάτιο έχει κρατήσει την ξύλινη σκάλα.Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Αυτός ο όμορφος, ανοιχτός χώρος είναι μία από τις δύο τραπεζαρίες. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού σίγουρα θα οργανώνουν οικογενειακά γεύματα εδώ.

Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Η τέλεια αγροτική κουζίνα. Είναι πολύ φωτεινή χάρη στα μεγάλα παράθυρα που χαρίζουν θέα στο εξωτερικό του αχυρώνα.Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Έξω από την κουζίνα υπάρχει η δεύτερη τραπεζαρία. Μπορεί να είναι μικρότερη, αλλά είναι το ίδιο όμορφη.Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι διατηρήθηκαν οι πόρτες του αχυρώνα. Είναι ένα όμορφο αρχιτεκτονικό στοιχείο που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες.Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Παρ’όλο που το σπίτι είναι μεγάλο και ανοιχτό, έχει μια αίσθηση άνεσης. Υπάρχουν πολλές άνετες γωνιές σαν αυτήν εδώ.Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Τα χρώματα και η διακόσμηση είναι απλά ώστε να ξεχωρίζει η αρχιτεκτονική.Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Οι διακοσμητές φυσικά δεν ξέχασαν και τα παιδιά. Αυτό το δωμάτιο έχει έναν ολόκληρο τοίχο με LEGO για τα παιδιά (και τους μεγάλους)!Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Αυτός ο αχυρώνας είναι πολύ κομψός. Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!Εξωτερικά μοιάζει σαν ένας επιβλητικός Αχυρώνας. Όταν όμως δείτε το Εσωτερικό του, δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!

Εσείς μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να μένει εκεί;
© 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!

News Room

12 ανέξοδοι τρόποι για να κάνετε το διαμέρισμά σας ένα σχεδιαστικό αριστούργημα

News Room

Οι 3 τάσεις διακόσμησης που πρέπει να ξεχάσεις για τους επόμενους μήνες

News Room