magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!

2. Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Διαμέρισμα με 2 κρεβατοκάρες. (815.706 δολάρια)3. Ρώμη: Διαμέρισμα με 3 κρεβατοκάμαρες4. Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ: Μεζονέτα με 2 κρεβατοκάμαρες5. Παρίσι, Γαλλία: Διαμέρισμα με 1 κρεβατοκάμαρα (921.332 δολάρια)6. Στοκχόλμη: Διαμέρισμα με 1 κρεβατοκάμαρ…Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!2. Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Διαμέρισμα με 2 κρεβατοκάρες. (815.706 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!3. Ρώμη: Διαμέρισμα με 3 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!4. Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ: Μεζονέτα με 2 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!5. Παρίσι, Γαλλία: Διαμέρισμα με 1 κρεβατοκάμαρα (921.332 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!6. Στοκχόλμη: Διαμέρισμα με 1 κρεβατοκάμαραΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!7. Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική: Σπίτι με 4 κρεβατοκάμαρες (980.028 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!

8. Βαρκελώνη, Ισπανία: Διαμέρισμα με 2 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!9. Μελβούρνη, Αυστραλία: Διαμέρισμα με 3 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!10. Τόκιο, Ιαπωνία: Διαμέρισμα με 3 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!11. Πόλη του Μεξικό: Βίλα με 5 κρεβατοκάμαρες (849.200 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!12. Βερολίνο, Γερμανία: Διαμέρισμα με 4 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!13. Ουάσινγκτον, ΗΠΑ: Βικτωριανό σπίτι με 3 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!14. Μόντρεαλ, , Καναδάς: Μεζονέτα με 4 κρεβατοκάμαρες (837.487 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!15. Όστιν, Τέξας: Σπίτι με 4 κρεβατοκάμαρες (874.000 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!16. Βηρυτός, Λίβανος: Διαμέρισμα με 3 κρεβατοκάμαρες (965.000 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει! © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

3 κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το σπίτι σου με ελάχιστο budget

News Room A

Πως να απαλλαγείτε από τα κουνούπια σε κήπο και βεράντα

News Room M

Πώς θα οργανώσω σωστά την αποθήκη του σπιτιού μου; – 6 κινήσεις που θα σας βοηθήσουν

News Room A