magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!

1. Για αρχή, επενδύστε στα παρακάτω εργαλεία. Είναι απαραίτητα!2. Διαλέξτε το ιδανικό σχήμα για τα νύχια σας. Φροντίστε να ταιριάζει τόσο στην π…1. Για αρχή, επενδύστε στα παρακάτω εργαλεία. Είναι απαραίτητα!Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!2. Διαλέξτε το ιδανικό σχήμα για τα νύχια σας. Φροντίστε να ταιριάζει τόσο στην προσωπικότητά σας όσο και στον τρόπο ζωής σας.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!3. Για να βγάλετε το χρώμα από τα νύχια σας, εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιείσετε χυμό λεμονιού ή ξίδι.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!4. Για να τα ξεβάφετε εύκολα και γρήγορα, τοποθετήστε σε ένα βαζάκι ένα κομμάτι σφουγγάρι και ρίξτε μέσα ασετόν. Στη συνέχεια πιέστε μέσα στο δάχτυλό σας. Τέλειο;Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!5. Αν το gel νυχιών σας δε φεύγει με τίποτα, βουτἠξτε μια γάζα σε ασετόν, κόψτε την σε κομματάκια και τυλίξτε τα στα νύχια σας. Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και αφήστε το 5-7 λεπτά. Το gel θα διαλυθεί αμέσως.Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!6. Βάλτε βαζελίνη στις γωνίες των νυχιών σας πριν απλώσετε το χρώμα για να τα καθαρίσετε πιο εύκολα όταν τελειώσετε.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!
7. Το παρακάτω σχεδιάγραμμα θα σας καθοδηγήσει ώστε να απλώνετε σωστά το χρώμα.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!
8. Αν δε θέλετε χρώμα και προτιμάτε ένα πιο φυσικό look ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!9. Πριν ξεκινήσετε, σιγουρευτείτε ότι ξέρετε πως να φροντίσετε τα νύχια σας!Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!10. Με τρεις απλές κινήσεις, μπορείτε να σχεδιάσετε σύννεφα στα νύχια σας.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!11. Το μόνο που χρειάζεστε για το παρακάτω σχέδιο, είναι ένα σφουγγαράκι!Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!12. Για το ιδανικό matte look, χρησιμοποιήστε καλαμποκάλευρο!

Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!13. Για νύχια σε δύο χρωματικούς τόνους, χρησιμοποιήστε σελοτέιπ και γυαλιστικό νυχιών.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!14. Αποκτήστε αυτό το διασκεδαστικό look με λεπτή ταινία και τα χρώματα της επιλογής σας.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!15. Ταινίες μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και για γαλλικό μανικιούρ.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!16. Ή ακόμη και αυτοκόλλητα!Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!17. Ανακατέψτε λευκό με το αγαπημένο σας χρώμα γι” αυτό το ξεθωριασμένο αποτέλεσμα.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!18. Με ένα βουρτσάκι μπορείτε να πετύχετε αυτό:Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!19. Μικρά σχέδια και γράμματα, μπορείτε να σχεδιάσετε με ανεξίτηλους που έχουν πολύ λεπτή μύτη.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!20. Ανεξίτηλος σε χρυσαφί χρώμα κάνει θαύματα πάνω σε μαύρα ή λευκά νύχια.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!21. Αν δεν έχετε πολύ καλό χέρι, μπορείτε να φτιάξετε «πατρόν» από διἀφορα σχέδια από υφάσματα!Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!22. Για ολοστρόγγυλες βούλες, χρησιμοποιήστε ένα τσιμπιδάκι μαλλιών.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!23. Αυτό το μείγμα για να αφαιρέσετε πανεύκολα τα πετσάκια σας, χρειάζεται μόνο ζεστό νερό, λοσιόν χεριών και λίγο ελαιόλαδο.Αφού μάθετε αυτά τα 23 απλά κόλπα, δεν θα πληρώσετε ποτέ ξανά για επαγγελματικό μανικιούρ!Διαβάστε περισσότερα…You must be logged in to post a comment.Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Το DIY της εβδομάδας: Δείτε πώς θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα τα πιο μοδάτα γυαλιά ηλίου

News Room A

Ο απόλυτος οδηγός για να ετοιμάσεις την τέλεια road-trip playlist

News Room

Το Λαμπερό Fashion Bazaar της Boutique “Di Più” !

Newsroom E