magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!

Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Όπως βλέπετε, ο Barry συνδύασε την δυνατή του πίστη με τα δημιουργικά του ταλέντα, για να δημιουργήσει κάτι πραγματικά εκπληκτικό.
Όταν ήταν νεότερος, ο Barry ταξίδεψε πολύ. Αγαπούσε να επισκέπτεται τις διάσημες εκκλησίες της υδρογείου. Από το Notre Dame, μέχρι τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Αυτοί οι ιστορικοί καθεδρικοί ναοί, επηρέασαν το έργο του.Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Ο Barry δημιούργησε ένα ζωντανό καθεδρικό ναό, πάνω σε τρία στρέμματα καταπράσινων χλοοταπήτων. Χρησιμοποιώντας μερικά από τα ωραιότερα δέντρα του κόσμου, η εταιρεία του Barry, Treelocations, δημιούργησε ένα θαυμάσιο αριστούργημα. Χρησιμοποίησε ένα ισχυρό υδραυλικό φτυάρι για να ξεριζώσει και να ανασυνθέσει τα ώριμα δέντρα στην ιδιοκτησία. Χρειάστηκαν 4 χρόνια για να το δημιουργήσει.Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;Η είσοδος στον καθεδρικό ναό είναι ζεστή και φιλική. Ρίξτε μια ματιά στην παραδοσιακή οροφή που χρησιμοποιεί πλούσια, φυσικά υλικά.Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Το σιδερένιο πλαίσιο δίνει στην εκκλησία ένα κλασικό σχήμα. Το ανώτατο όριο αποτελείται από δέντρα της Λακωνίας και οι τοίχοι είναι χτισμένοι από δέντρα Leptospernum, που προσφέρουν ένα σκούρο πλούσιο χρώμα.Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Το εσωτερικό της εκκλησίας είναι ιδανικό για να εισέρχεται το φυσικό φως, καθώς το φως του ήλιου λάμπει μέσα από το θόλο. Αυτό εξαλείφει κάθε ανάγκη για ηλεκτρικό φωτισμό. Ο βωμός είναι κατασκευασμένος από εισαγόμενο Ιταλικό μάρμαρο.Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Οι εντυπωσιακοί λόφοι, είναι αυτοί που κάνουν την εκκλησία ακόμα πιο ιδιαίτερη. Τα λουλούδια, οι διακοσμητικοί φράχτες και τα μονοπάτια, κάνουν την ιδιοκτησία ένα αξιοθέατο που αξίζει.

Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Κατασκεύασε ακόμη και ένα λαβύρινθο.Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Ανεξάρτητα από το πού στέκεται κανείς στην ιδιοκτησία, έχει ένα όμορφο θέαμα.Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Ο Barry δημιούργησε τον κήπο για τη δική του ευχαρίστηση, παρόλα αυτά ο ονειρεμένος χώρος χρησιμοποιείτε συχνά για γάμους και άλλες μεγάλες εκδηλώσεις.Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Ποια νύφη δεν θα ήθελε να περπατήσει σε αυτούς τους διαδρόμους;Αφιέρωσε 5 Χρόνια για να Χτίσει μια Εκκλησία μόνο με Ζωντανά Δέντρα. Απλά δείτε το Εσωτερικό της και θα σας πιάσει ΔΕΟΣ..!Το παρακάτω βίντεο είναι μια γρήγορη περιήγηση σε αυτή τη μοναδική εκκλησία! © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

#TheBlanket: Πώς η κουβέρτα γίνεται το key item για τη διακόσμηση του σπιτιού σου

News Room

To μαγευτικό ξενοδοχείο που άνοιξε Ελληνας ηθοποιός στα τυρκουάζ νερά του πόρτο Μπούφαλο

News Room

Δες πώς με ένα χαρτόκουτο μπορείς να αλλάξεις το σπίτι σου

News Room