magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!

Ανεξάρτητα από το είδος του κτιρίου – είτε είναι ένα μνημείο, ένα σχολείο ή ένα εργοστάσιο, θα έπρεπε να είναι μεγάλο. Μια τέτοια μεγάλη κατασκευή που ανέλαβαν οι Ναζί ήταν και το Prora, που θεωρείται το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο κατά τη διάρκεια της ναζιστικής εποχής.Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!Βρίσκεται στο γερμανικό νησί Rugen στη Βαλτική Θάλασσα και ο Χίτλερ ήθελε να το χτίσει ως ένα τεράστιο θέρετρο, που ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί παρόμοιο.Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€Εκτός από τον Χίτλερ που επέμενε ότι το θέρετρο θα πρέπει να έχει έναν κινηματογράφο, μια αίθουσα συναυλιών που θα μπορούσε να φιλοξενήσει 20.000 ανθρώπους και μια αποβάθρα για τα πλοία των επισκεπτών, το Prora σχεδιάστηκε για να παρέχει προσιτές διακοπές με τους μέσους εργαζόμενους του κόμματος.Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!Η κατασκευή του θέρετρου Prora ξεκίνησε το 1936 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία μέσα σε τρία χρόνια, πριν ξεκινήσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η κατασκευή στην οποία συμμετείχαν 9.000 εργαζόμενοι, είχε 10.000 δωμάτια, τα οποία θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν 20.000 επισκέπτες. Βρίσκεται σε έκταση πάνω 4,5 χιλιομέτρων, χωρίζεται σε 8 τετραγωνικά μπλοκ, το ξενοδοχείο κτίστηκε σε απόσταση 150 μέτρων από την αμμώδη παραλία.Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!Δεδομένου ότι ο πόλεμος ξεκίνησε το 1939, όλοι οι εργάτες μεταφέρθηκαν για εργασία στα εργοστάσια πόλεμου του Χίτλερ. Κατά συνέπεια, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η κατασκευή του ξενοδοχείου.Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!

Κατά τη διάρκεια του πολέμου, πολλοί άνθρωποι από το Αμβούργο, αλλά και από την Ανατολική Γερμανία κατέφυγαν στο θέρετρο ως καταφύγιο.Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!Κατά τη διάρκεια της παραμονής προσφύγων στο θέρετρο, οι Σοβιετικοί αφαίρεσαν όλα τα χρήσιμα υλικά από τα κτίρια. Αργότερα, το θέρετρο χρησιμοποιήθηκε επίσης ως τεχνική σχολή, ως στρατόπεδο ασύλου, ως ξενώνας νεολαίας και, στη συνέχεια, ως μουσείο και, τέλος, ως ντισκοτέκ.Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει! © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δείτε το εκπληκτικό σπίτι της Kendall Jenner – Απίστευτη η διακόσμηση με μία πισίνα που όλοι θα θέλαμε (video)

News Room A

Άρχισε να Στρώνει το Παλιό της Πάτωμα με Κομμάτια από Κορμούς Δέντρων. Όταν Τελείωσε, δημιούργησε ΚΑΤΙ Φανταστικό!

News Room

7 Φανταστικές DIY Κατασκευές με Μπουκάλια για το Σπίτι!

News Room M