magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Αυτή είναι η αλήθεια κύριε Καρατζαφέρη στην φράση σας «ο Αυτιάς και η Τσέγκου έσκασαν τον Γιώργο Κουρή».

Αυτή είναι η αλήθεια κύριε Καρατζαφέρη στην φράση σας «ο Αυτιάς και η Τσέγκου έσκασαν τον Γιώργο Κουρή».

Αγαπητέ Γιώργο Καρατζαφέρη,
πληροφορήθηκα με έκπληξη οτι αναφέρατε στην εκπομπή σας το όνομα μου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Αυτιάς και η Τσέγκου έσκασαν τον Γιώργο Κουρή».
Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση όχι απλά να υπερασπιστώ τον εαυτό μου αλλά να υπερασπιστώ την αλήθεια, γιατί δεν μπορεί σίγουρα να το κάνει ο εκλιπών και γιατί υπάρχουν πίσω οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αλλά και η κοινωνία που ακούει διαβάζει και όπως πάντα σχεδόν κάτι μένει στο τέλος σε αυτές τις περιπτώσεις…
Σίγουρα δεν νιώθω καλά να υπάρχει αυτή η σκέψη για μένα σε κανενός το μυαλό και πόσο μάλλον αποκλειστικά και επιμένω σε αυτό, στην οικογένεια του.
Ζήτησα από τους συνεργάτες σας να παρέμβω στην εκπομπή σας αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό! Σας κάλεσα αρκετές φορές και δεν απαντήσατε οπότε η μόνη οδός είναι αυτή που ακολουθώ τώρα με σεβασμό και πάλι στο πρόσωπό σας και στην πορεία σας.
Φαντάστηκα πως μετά τις δεκάδες φορές που σας έχω φιλοξενήσει στον αέρα όλα αυτά τα χρόνια με τον κύριο Αυτιά θα μπορούσα να έχω την δυνατότητα να βγω κι εγώ για πρώτη φορά στην δική σας για δύο μόνο λεπτά με απώτερο σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας σε αυτό που εσείς είπατε.
«Ο Αυτιάς και η Μάγδα έσκασαν τον Γ.Κουρή και έβγαλε καρκίνο».
Περίμενα σήμερα Τετάρτη 2 Μαϊου μέσα από την εκπομπή σας να επανορθώσετε μετά και την τηλεφωνική μας συνομιλία που είχαμε χθες και που σας εξήγησα την πραγματικότητα και το πόσο λάθος κάνατε.
Μάταια όμως! Μιλήσατε γενικά και αόριστα χωρίς να αναφερθείτε στο πρόσωπο μου και την επικοινωνία μας.
Θέλω να πιστεύω πως το είπατε εν τη ρύμη του λόγου σας και το όνομα μου προστέθηκε έτσι στην φράση σας !
Μετά από μια συνεργασία 9 ετών λογικό είναι κάποιες φορές να συμβεί αυτό και το καταννοώ και το σέβομαι, καθώς με τον Γιώργο Αυτιά αποτελούσαμε τηλεοπτικό δίδυμο για πολλά χρόνια.

Όμως εδώ μιλάμε για ένα μισθολογικό χάσμα !

Και τουλάχιστον στο ΑΛΤΕΡ ήταν γνωστό αυτό καθώς εκεί εργάστηκα για 10 ολόκληρα χρόνια και γνωριζόμασταν όλοι πολύ καλά μεταξύ μας.

Την πραγματική διάσταση και το ποιος έπαιρνε τι, την ειχε βγάλει μόνο ένας κύριε Καρατζαφέρη !
Ο Στέφανος Χίος !
Δεν θα ξεχάσω ποτέ, εκείνο το χειμωνιάτικο βράδυ που ανέδειξε μέσα απ την εκπομπή του τα ακριβή ποσά και είχαμε πάθει ομαδικό σοκ ως εργαζόμενοι με φυσιολογικούς μισθούς!
Ο μοναδικός, που είχε δώσει στην δημοσιότητα τους μισθούς και τα συμβόλαια που είχαν τότε στο ΑΛΤΕΡ συνάδελφοι και στελέχη.

Και φυσικά το όνομα μου δεν ήταν μέσα!
Ο μισθός μου, ήταν ένας φυσιολογικός μισθός για εκείνη την εποχή.
Ήταν ο μισθός του ρεπόρτερ, παρά το γεγονός οτι εργαζόμουν σε εκπομπές υψηλής τηλεθέασης με παρουσιαστές της πρώτης γραμμής και μάλιστα ήταν γνωστός σε όλους τους συναδέλφους που έπαιρναν τα ίδια χρήματα με εμένα αφού μαζί κάναμε παράπονα διεκδικώντας τότε αυξήσεις.

Αδυνατώ να πιστέψω, αγαπητέ κύριε Καρατζαφέρη, πως ο αείμνηστος Γ.Κουρής ανέφερε το όνομά μου και το συμπεριέλαβε στην κατ’ ιδίαν συνομιλία που είχατε, (όπως αναφέρετε στον αέρα της εκπομπής σας) ανάμεσα στους συναδέλφους που έπαιρναν τα 20 πλάσια χρήματα από εμένα και επιμένω ξανά πως επρόκειτο για ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΣΜΑ .

Άλλωστε, είχαμε μιλήσει πολλές φορές και με τον ίδιο τον Γ.Κουρή και με τον γιο του Ανδρέα, για ενδεχόμενη συνεργασία και μάλιστα το περασμένο 6 μηνο.
Οι σχέσεις μας ήταν άριστες και ο ίδιος όσες φορές συναντηθήκαμε τυχαία, την μετά ΑΛΤΕΡ εποχή, μου εξέφραζε την συμπάθεια του και την εκτίμησή του για το πρόσωπό μου και για το αποτέλεσμα της δουλειάς μου στην πορεία μου αυτά τα 20 χρόνια καθώς τα 10 από αυτά ήταν στο ΑΛΤΕΡ.

Θλίβομαι βαθύτατα, που το όνομα μου γίνεται αντικείμενο συζήτησης, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει ένας άνθρωπος που έφυγε από τη ζωή και μάλιστα που πέρασε μεγάλη δοκιμασία και τελικά έχασε τη μάχη μετά από πολύ μεγάλο αγώνα.
Λυπάμαι που βρίσκομαι στη δημοσιότητα για ένα τέτοιο θλιβερό λόγο αλλά ένιωσα την ανάγκη να υπερασπιστώ την αλήθεια αλλά και το πρόσωπό μου, καθώς δεν είναι καλό για κάνεναν να ακούγονται ανακρίβειες και μάλιστα μέσα από μία εκπομπή όπως η δική σας που υποτίθεται ότι υπηρετείτε την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας σας μέσα από το κανάλι σας.
Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του εκλιπόντος και μακάρι ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Με σεβασμό
Μάγδα Τσέγκου

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Λου Ραπτάκης στη Μάγδα Τσέγκου: Κανείς δεν ήξερε τι έλεγαν στο τηλέφωνο Τραμπ και Ερντογάν – Τώρα αυτό αλλάζει

News Room A

Ο Διευθ. Δίωξης Ηλ. Εγκλήματος Βασίλης Ππαπκώστας μιλάει στη Μάγδα Τσέγκου και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ενήλικες και παιδιά

News Room A

“Rodos Palace” – Η βάπτιση και το πάρτυ της χρονιάς! Όλα όσα έγιναν!

News Room M