magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!

Οι 22 β…Οι 22 βίλες διαθέτουν βαθιές μπανιέρες σκαλισμένες σε πολύτιμους λίθους από την ζούγκλα του Αμαζονίου.Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;Οι εντυπωσιακές μπανιέρες φτιάχτηκαν από την εταιρία Baldi Home Jewels με βάση την Φλωρεντία. Ο διευθύνων σύμβουλος, Luca Baldi, είπε ότι η εμπειρία του να κάνεις μπάνιο σε τέτοια μπανιέρα υπερβαίνει την πραγματικότητα.«Προσφέρουν την απόλυτη απόδραση από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Μια εμπειρία ένωσης με την φύση, μια πρωτόγονη αίσθηση που φτάνει στα υψηλότερα επίπεδα απόλαυσης.»Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!

«Οι κάτοικοι των βιλών XXII Carat στο Ντουμπάι θα είναι από τους πρώτους στον κόσμο που κάνουν μπάνιο σε τέτοιες μπανιέρες και απολαμβάνουν την μοναδική, μαγική, πολυτελή εμπειρία.»Κάθε βράχος ζυγίζει πάνω από 10.000 κιλά και μεταφέρθηκε από την Νότια Αμερική στην Μέση Ανατολή. Στην συνέχεια οι βράχοι χωρίστηκαν στη μέση και οι ειδικοί πέρασαν χιλιάδες ώρες τρίβοντας τις με γυαλόχαρτο. Ο Baldi λέει ότι χάρη στους τεχνίτες οι μπανιέρες έχουν πολύ απαλό εσωτερικό.Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!Το εξωτερικό έχει μείνει άθικτο, ώστε να έρχεται σε αντίθεση η φύση με την ανθρώπινη τέχνη. Οι βίλες XXII Carat ανήκουν σε Ρώσο και κοστίζουν 10,8 με 24,5 εκατομμύρια δολάρια. Κάθε βίλα διαθέτει 7 μπάνια, άρα οι κάτοικοι μπορούν να φιλοξενούν και κόσμο.Παρά την υψηλή τιμή τους, 30% των βιλών έχουν πουληθεί. Μαζί με τις βίλες, οι αγοραστές έχουν πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, περιποιημένους κήπους και 24ωρη υπηρεσία θυρωρού.Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!Αυτές οι Πολυτελείς Βίλες είναι ΤΟΣΟ Χλιδάτες που μόνο η Μπανιέρα Κοστίζει 1.000.000 Ευρώ. Που να δείτε και το υπόλοιπο Σπίτι!Δεν είναι απίστευτες; © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Διακόσμηση σπιτιού: Ιδέες και λύσεις που πρέπει να προσέξεις το 2020!

News Room

Από το εξοχικό της Χριστίνας Μπόμπα είδαμε μία από τις πιο ωραίες θέες

News Room

Αυτό είναι το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα (photos & video)

News Room