magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αυτές είναι οι νέες Πισίνες-δεξαμενές που θα κάνουν Θραύση φέτος το Καλοκαίρι! Δείτε ΠΩΣ να Φτιάξετε κι εσείς την δική σας!

Αρχικά προορίζονταν για αγροτική χρήση και την κτηνοτροφία. Αλλά τώρα μια νέα τάση στις ΗΠΑ, στρέφει τους καταναλωτές σε οικονομικούς τρόπους για να απολαμβάνει στιγμές δροσιάς, χωρίς το ακριβό κόστος μιας συμβατικής πισίνας.Αυτές είναι οι νέες Πισίνες-δεξαμενές που θα κάνουν Θραύση φέτος το Καλοκαίρι! Δείτε ΠΩΣ να Φτιάξετε κι εσείς την δική σας!Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!Όχι μόνο είναι πιο οικονομικές, αλλά είναι και εύκολο να τις εγκαταστήσετε. Μόλις βρείτε μια επίπεδη επιφάνεια στον κήπο σας, τοποθετείτε μια αντλία για να γεμίσει με νερό.Αυτές είναι οι νέες Πισίνες-δεξαμενές που θα κάνουν Θραύση φέτος το Καλοκαίρι! Δείτε ΠΩΣ να Φτιάξετε κι εσείς την δική σας!Για τη συντήρηση της πισίνας-δεξαμενής, μπορείτε να προσθέσετε χλώριο και υπάρχει και μηχανισμός φιλτραρίσματος. Με τις ειδικές ταινίες μετράτε πόσο αλκαλικό ή όξινο είναι το νερό και συνιστάται μια φορά την εβδομάδα ή ανά δεκαήμερο να αλλάζετε το νερό.

Δείτε μερικές ιδέες ακόμα για τον κήπο σας:Αυτές είναι οι νέες Πισίνες-δεξαμενές που θα κάνουν Θραύση φέτος το Καλοκαίρι! Δείτε ΠΩΣ να Φτιάξετε κι εσείς την δική σας!Αυτές είναι οι νέες Πισίνες-δεξαμενές που θα κάνουν Θραύση φέτος το Καλοκαίρι! Δείτε ΠΩΣ να Φτιάξετε κι εσείς την δική σας!Αυτές είναι οι νέες Πισίνες-δεξαμενές που θα κάνουν Θραύση φέτος το Καλοκαίρι! Δείτε ΠΩΣ να Φτιάξετε κι εσείς την δική σας! © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

5 Δημιουργικοί Τρόποι να καλύψεις τους σωλήνες στο Σπίτι σου!

News Room M

Μετακομίζεις; Μάθε τι χρειάζεται ένα καινούργιο σπίτι!

News Room M

Έλληνας ξενοδόχος μετέτρεψε γαλαρία 100 ετών στον Πλαταμώνα σε καφετέρια

News Room