magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αυτά είναι τα έξυπνα Προσφυγικά Καταφύγια που σχεδίασε η ΙΚΕΑ και Σάρωσαν τα Βραβεία. Δείτε τις Εκπληκτικές τους Δυνατότητες!

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, η ΙΚΕΑ ανέπτυξε μια καλύτερη εναλλακτική λύση, με την εύστοχη ονομασία «καλύτερο καταφύγιο». Το 2016, κέρδισε το βραβείο του σχεδιασμού της Χρονιάς.Αυτά είναι τα έξυπνα Προσφυγικά Καταφύγια που σχεδίασε η ΙΚΕΑ και Σάρωσαν τα Βραβεία. Δείτε τις Εκπληκτικές τους Δυνατότητες!Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.Κάθε καταφύγιο, είναι εξοπλισμένο με ένα ηλιακό πάνελ στην οροφή, που δίνει ενέργεια σε ένα φως LED που υπάρχει στο εσωτερικό του. Η ισχύς, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει τα κινητά τηλέφωνα.Όταν φορτιστεί πλήρως, το εσωτερικό φως λειτουργεί για τέσσερις ώρες μετά τη δύση του ηλίου.Αυτά είναι τα έξυπνα Προσφυγικά Καταφύγια που σχεδίασε η ΙΚΕΑ και Σάρωσαν τα Βραβεία. Δείτε τις Εκπληκτικές τους Δυνατότητες!Η ΙΚΕΑ, κατάφερε να χωρέσει κάθε Shelter σε δύο μόλις κουτιά, πράγμα που έκανε τη μεταφορά πολύ πιο εύκολη.

Σε αντίθεση με τις σκηνές που έχουν μέσο όρο ζωής έξι μήνες, ένα τέτοιο καταφύγιο μπορεί να αντέξει έως και τρία χρόνια. Ακόμη, τα κατεστραμμένα κομμάτια μπορούν να αντικατασταθούν μεμονωμένα. Τα πάνελ της οροφής και των τοίχων, είναι επίσης ανακυκλώσιμα.Αυτά είναι τα έξυπνα Προσφυγικά Καταφύγια που σχεδίασε η ΙΚΕΑ και Σάρωσαν τα Βραβεία. Δείτε τις Εκπληκτικές τους Δυνατότητες!Ολόκληρη η κατασκευή, μπορεί να συναρμολογηθεί μόνο με ένα σφυρί. Η συναρμολόγησή της από τέσσερα άτομα, διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες.Αυτά είναι τα έξυπνα Προσφυγικά Καταφύγια που σχεδίασε η ΙΚΕΑ και Σάρωσαν τα Βραβεία. Δείτε τις Εκπληκτικές τους Δυνατότητες!Κάθε καταφύγιο, μπορεί να φιλοξενήσει μια οικογένεια των πέντε ατόμων. © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Έτσι θα συντηρήσετε σωστά τη χύτρα ταχύτητας

News Room M

Γιατί όλοι έχουν πάθει έρωτα με τα δέντρα για τον Άγιο Βαλεντίνο;

News Room

3 tips να διακοσμήσεις το υπνοδωμάτιό σου για έναν καλύτερο ύπνο

News Room