magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!

Το εργοστάσιο βρίσκεται έξω από την Βαρκελώνη, λειτου…Το εργοστάσιο βρίσκεται έξω από την Βαρκελώνη, λειτουργούσε κατά την διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου και έκλεισε λόγω της μόλυνσης που προκαλούσε. Χρειάστηκε να γίνουν πολλές επισκευές όταν το αγόρασε ο Ricardo Bofill και η ομάδα του. Μετά από χρόνια μερικής αποδόμησης, ο αποφασισμένος αρχιτέκτονας τοποθέτησε στο εξωτερικό πρασινάδες και μετέτρεψε το εσωτερικό σε ένα μοντέρνο χώρο εργασίας και σπίτι.Το La Fabrica συνεχίζει να επισκευάζεται. Ο Bofill το παρομοιάζει με την ζωή του, καθώς τα οράματά του για το μέλλον συνεχίζουν να αλλάζουν σχήμα. Οι βιομηχανικές καμινάδες που παλιότερα γέμιζαν τον αέρα καπνό πλέον είναι γεμάτες πρασινάδα, ένα εξαιρετικό παράδειγμα δημιουργικής σκέψης που οδηγεί σε μια όμορφη μεταμόρφωση.Το 1973 ο Ισπανός αρχιτέκτονας Ricardo Bofill αγόρασε ένα εργοστάσιο τσιμέντου κοντά στην Βαρκελώνη από τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Αμέσως είδε τις δυνατότητες του κτιρίου και αποφάσισε να το μετατρέψει σε σπίτι.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Μετά από χρόνια επισκευών, μετέτρεψε το εσωτερικό σε ένα μοντέρνο σπίτι.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Το εξωτερικό του είναι καλυμμένο με όμορφα φυτά.Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Το κτίριο μεταμορφώθηκε πλήρως σε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό σπίτι.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!«Το εργοστάσιο τσιμέντου είναι ένας κατεξοχήν χώρος εργασίας», γραφείο Bofill στην ιστοσελίδα του.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Κάθε δωμάτιο είχε σχεδιασμένο για διαφορετικό σκοπό και κανένα δεν μοιάζει με το άλλο.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!«Έχω την αίσθηση ότι ζω σε ένα κλειστό σύμπαν που με προστατεύει από τον έξω κόσμο και την καθημερινή ζωή», γράφει ο Bofill.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!«Η ζωή εδώ είναι σαν μια συνεχής ακολουθία, με μικρή διαφορά ανάμεσα στην δουλειά και την χαλάρωση.»

Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Υπάρχουν διάφορα σημεία χαλάρωσης μέσα και έξω από το κτίριο.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Ο χώρος εργασίας είναι ένα σημαντικό στοιχείο, αφού η ομάδα του Bofill χρησιμοποιεί ένα κομμάτι του κτιρίου σαν στούντιο.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Το εξωτερικό είναι καλυμμένο κυρίως με γρασίδι, ενώ υπάρχουν και ευκάλυπτοι, φοίνικες και ελιές.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Αυτό δίνει στο κτίριο μια μυστηριώδη αίσθηση ρομαντικού ερείπιου που το κάνει ξεχωριστό και ανεπανάληπτο.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!«Η κουζίνα-τραπεζαρία βρίσκεται στο ισόγειο και είναι ο χώρος συνάντηση της οικογένειας.»Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Παρά την απίθανη μεταμόρφωση του, οι επισκευές συνεχίζονται στο κτίριο μέχρι σήμερα.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Ο Bofill παρομοιάζει την μεταμόρφωση του κτιρίου με την εξέλιξη του δικού του τρόπου ζωής και των δημιουργικών του οραμάτων.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Στο La fabrica θα υπάρχει πάντα κάτι που πρέπει να επισκευαστεί, κάτι που είναι κομμάτι της συμβολικής γοητείας του.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Με δημιουργική σκέψη, κάθε χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι νέο και όμορφο.Αποφάσισε να μείνει Μόνιμα σε αυτό το Παλιό Εργοστάσιο. Δείτε ΠΩΣ μεταμόρφωσε το Εσωτερικό του και θα σας Πέσει το Σαγόνι!Πώς σας φάνηκε; © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η Δέσποινα Βανδή μας έβαλε στην κουζίνα της κι αυτά τα στοιχεία λατρέψαμε (photos)

News Room

H Khloe Kardashian πουλάει το σπίτι της και η χλιδή δεν περιγράφεται (photos)

News Room

Δείτε το τεράστιο σπίτι της Khloe Kardashian που πωλείται για 19 εκατομμύρια δολάρια

News Room A