magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!

Το σπίτι είναι μέρος της έκθεσης Desert X Art Festival και είναι έν…Το σπίτι είναι μέρος της έκθεσης Desert X Art Festival και είναι ένα από τα 16 σπίτια που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή σε ακτίνα 45 μιλιών. Οι καθρέφτες κάνουν το σπίτι να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται μέσα στο τοπίο.Μέσα από αυτό το έργο, ο καλλιτέχνης κάνει μια καυστική δήλωση σχετικά με την μαζική αναπαραγωγή αυτού του δημοφιλούς στιλ σπιτιού.Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες παρακάτω:Το No1 αδυνατιστικό προϊόν για το 2017! Μάθε περισσότερα!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!

Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!Πώς σας φάνηκε αυτό το σπίτι; Θα μπορούσατε να μένετε εδώ; © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Βρήκε μία εγκαταλειμμένη, βρώμικη έπαυλη και αποφάσισε να την εξερευνήσει. Όταν μπήκε μέσα, δεν πίστευε αυτό που έβλεπε!

News Room

Δες πώς με ένα χαρτόκουτο μπορείς να αλλάξεις το σπίτι σου

News Room

Αυτό το εξωτικό φυτό κάνει δυναμικό comeback στη διακόσμηση και το λατρέψαμε ήδη

News Room