magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αγόρασε αυτό το παλιό βενζινάδικο για μόνιμη κατοικία. Περιμένετε να δείτε ΠΩΣ είναι το εσωτερικό του και θα πάθετε ΣΟΚ!

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!Όταν ο Robert παρατήρησε ένα βενζινάδικο προς πώληση που ήταν σχεδόν 100 ετών, θεώρησε ότι βρήκε πραγματικά ένα «θησαυρό» σε αυτό που οι άλλοι θεωρούσαν σκουπίδι…Όταν ο Robert παρατήρησε ένα βενζινάδικο προς πώληση που ήταν σχεδόν 100 ετών, θεώρησε ότι βρήκε πραγματικά ένα «θησαυρό» σε αυτό που οι άλλοι θεωρούσαν σκουπίδια. Το βενζινάδικο ήταν ένας χώρος 185 τετραγωνικών μέτρων, που ήταν έτοιμος να μετατραπεί και να ανακαινιστεί σε ένα κατάλληλο σπίτι. Πολλοί χαρακτήρισαν τον Robert τρελό όταν τους είπε την ιδέα του, αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Είναι εκπληκτικό!

Στο παρακάτω βίντεο, ο Robert παρουσιάζει μια περιήγηση στο σπίτι του. Θα παρατηρήσετε διάφορα υπολείμματα διάσπαρτα σε όλο το σπίτι. Ο Robert πρόσθεσε ένα κατάστρωμα στην οροφή, εγκατέστησε μια υδραυλική ανυψωμένη σκάλα, ένα τζακούζι και μια πλήρως σύγχρονη κουζίνα. Ενώ το εξωτερικό δεν φαίνεται και τόσο ιδιαίτερο, με το εσωτερικό σου πέφτει το σαγόνι. Είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πόσο υπέροχη είναι η δημιουργικότητα! © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Οι Γάλλοι αποθεώνουν το Σταύρος Νιάρχος: «Η διαμαντόπετρα στης γης το δακτυλίδι»

News Room

Ίσως Και Να Χρειάζεται Περισσότερη Κατανόηση Του Κανονισμού Για Τα Βιοκτόνα

News Room M

Γυναίκα αποφασίζει να μείνει μόνιμα σε αυτό το μικροσκοπικό τροχόσπιτο. Περιμένετε όμως να δείτε το εσωτερικό του.. Θα ξετρελαθείτε!

News Room