magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αγόρασαν αυτό το παλιό Σχολικό Λεωφορείο για 2.500 ευρώ. Μόλις δείτε πως το Μεταμόρφωσαν, θα σκάσετε από τη Ζήλια σας!

Αγόρασαν αυτό το παλιό Σχολικό Λεωφορείο για 2.500 ευρώ. Μόλις δείτε πως το Μεταμόρφωσαν, θα σκάσετε από τη Ζήλια σας!Μετακόμισαν εκεί μαζί με τα τρία παιδιά τους, Charlie 3 ετών, Henry 2 ετών, και Lincoln 3 μηνών. Χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να συνηθίσουν στην ιδέα ότι θα μένουν μέσα σε όχημα.Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!Αγόρασαν αυτό το παλιό Σχολικό Λεωφορείο για 2.500 ευρώ. Μόλις δείτε πως το Μεταμόρφωσαν, θα σκάσετε από τη Ζήλια σας!Μετά από πολλή σκληρή δουλειά, το νέο τους σπίτι ήταν έτοιμο. Είχε καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, φούρνο, ακόμη και τζάκι!Αγόρασαν αυτό το παλιό Σχολικό Λεωφορείο για 2.500 ευρώ. Μόλις δείτε πως το Μεταμόρφωσαν, θα σκάσετε από τη Ζήλια σας!

Η Starla ήθελε να έχουν μπανιέρα για τα παιδιά, οπότε εγκατέστησε μια μεταλλική μπανιέρα, συν ένα πλυντήριο μεγάλου μεγέθους (ιδανικό για κάθε μεγάλη οικογένεια). Η τουαλέτα δεν χρησιμοποιεί φρέσκο νερό, ώστε να μην χρειάζεται να συνδέεται με εξωτερικούς σωλήνες. Παράγει λίπασμα, το οποίο χρησιμοποιούν ως λίπασμα για τα μη βρώσιμα φυτά.Αγόρασαν αυτό το παλιό Σχολικό Λεωφορείο για 2.500 ευρώ. Μόλις δείτε πως το Μεταμόρφωσαν, θα σκάσετε από τη Ζήλια σας!Το καλύτερο από όλα είναι, ότι τώρα που το ενοίκιο έχει μειωθεί από 1.500 δολάρια σε 500, έχουν μεγάλο χώρο, λιγότερα έξοδα και μπορούν να εξοικονομήσουν περισσότερα για την εκπαίδευση των παιδιών τους. Επιπλέον, ο Brian δεν χρειάζεται πλέον να εργάζεται υπερωρίες για να πληρώσει τους λογαριασμούς.Αγόρασαν αυτό το παλιό Σχολικό Λεωφορείο για 2.500 ευρώ. Μόλις δείτε πως το Μεταμόρφωσαν, θα σκάσετε από τη Ζήλια σας!Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε όλη τη δουλειά! © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μία μικρή ξενάγηση στο εκπληκτικό σπίτι της Dakota Johnson

News Room A

Οργάνωσε τα Ντουλάπια της Κουζίνας σου σε 3 Βήματα!

News Room M

Αυτά είναι τα έξυπνα Προσφυγικά Καταφύγια που σχεδίασε η ΙΚΕΑ και Σάρωσαν τα Βραβεία. Δείτε τις Εκπληκτικές τους Δυνατότητες!

News Room