Όταν αγόρασε αυτό το παμπάλαιο τροχόσπιτο όλοι την κορόιδευαν. Μόλις όμως είδαν πώς το μεταμόρφωσε; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους!

337

«Ήταν το πιο τρελό πράγμα, για μήνες ήταν σταθμευμένο σε μια μεριά του σπιτιού μας, στον…«Ήταν το πιο τρελό πράγμα, για μήνες ήταν σταθμευμένο σε μια μεριά του σπιτιού μας, στον τοίχο», έγραψε η Mandi στο blog της. «Μετά από όλες τις αλλαγές που κάναμε στο εσωτερικό του, έδειξε υπέροχο!»Το έργο, πήρε στη Mandi τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί με ένα προϋπολογισμό των 5.000 δολαρίων.Όταν αγόρασε αυτό το παμπάλαιο τροχόσπιτο όλοι την κορόιδευαν. Μόλις όμως είδαν πώς το μεταμόρφωσε; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους!Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!Όταν αγόρασε αυτό το παμπάλαιο τροχόσπιτο όλοι την κορόιδευαν. Μόλις όμως είδαν πώς το μεταμόρφωσε; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους!«Ήταν το πιο δύσκολο έργο που έχω κάνει ποτέ», παραδέχεται. «Υπήρχαν τόσες πολλές νέες δεξιότητες που έπρεπε να μάθουμε και τόσα πολλά έργα που πήγαν στραβά. Μερικές φορές ήταν πάρα πολλά αυτά που έπρεπε να διαχειριστώ».Εδώ είναι το πώς έκανε τη δουλειά:Για να ανοίξει ο χώρος και να φανεί μεγαλύτερο, η Mandi αφαίρεσε την κορυφαία κουκέτα και τα ντουλάπια. Η αφαίρεση του άνω περιβλήματος, αύξησε το ύψος της οροφής.«Αφαίρεσα το επάνω μέρος για να κάνω το χώρο πιο άνετο και απολαυστικό», δήλωσε η Mandi.Όταν αγόρασε αυτό το παμπάλαιο τροχόσπιτο όλοι την κορόιδευαν. Μόλις όμως είδαν πώς το μεταμόρφωσε; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους!Όταν αγόρασε αυτό το παμπάλαιο τροχόσπιτο όλοι την κορόιδευαν. Μόλις όμως είδαν πώς το μεταμόρφωσε; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους!

Αυτή η ζεστή γωνιά δεν χρησιμεύει μόνο ως γωνιά φαγητού, αλλά μεταβαίνει επίσης και σε χώρο για ύπνο.Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που έκανε, ήταν να φωτίσει το χώρο βάφοντας τα πάντα λευκά και χρησιμοποιώντας χρώματα σε παστέλ τόνους όπως κίτρινο, μωβ και πορτοκαλί.Το τροχόσπιτο διαθέτει ακόμη και ένα DIY φωτιστικό και μια χρωματιστή σόμπα.«Οι μικροσκοπικοί χώροι δείχνουν ιδιαίτερα ξεχωριστοί, με τα μοναδικά, προσωπικά μου κομμάτια», είπε.Όταν αγόρασε αυτό το παμπάλαιο τροχόσπιτο όλοι την κορόιδευαν. Μόλις όμως είδαν πώς το μεταμόρφωσε; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους!Όταν αγόρασε αυτό το παμπάλαιο τροχόσπιτο όλοι την κορόιδευαν. Μόλις όμως είδαν πώς το μεταμόρφωσε; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους!Το σπίτι είναι γεμάτο με προσωπικές πινελιές, όπως ένα ζωγραφισμένο πορτρέτο των σκυλιών της σε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ και το χειροποίητο ξύλινο δάπεδο.«Ο περίπλοκος σχεδιασμός και τα ακριβά υλικά είναι πιο εφικτά όταν πρόκειται για λιγότερα τετραγωνικά μέτρα. Ο σύζυγός μου και εγώ κόψαμε ένα-ένα κάθε κομμάτι ξύλου για το πάτωμα, μέσα σε δύο ημέρες!»Όταν αγόρασε αυτό το παμπάλαιο τροχόσπιτο όλοι την κορόιδευαν. Μόλις όμως είδαν πώς το μεταμόρφωσε; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους!Η Mandi έβγαλε επίσης την πόρτα που οδηγούσε στη ντουλάπα και διεύρυνε έτσι λίγο το χώρο για την πόρτα. Δημιούργησε ένα γυάλινο μπροστινό ντουλάπι για να αποθηκεύει αντικείμενα και για να ανοίξει το χώρο της.Αυτή η μεταμόρφωση είναι απλά εκπληκτική και η Mandi είπε ότι άξιζε όλη τη σκληρή δουλειά και τον αγώνα. © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr