Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, με τον παρευρισκόμενο στον εξωτερικό χώρο του ναού κόσμο να τον χειροκροτεί για τελευταία φορά.

Τα συνθήματα «Παύλο ζεις εσύ μας οδηγείς» και «Αθάνατος» δόνησαν την ατμόσφαιρα, ενώ τραγουδήθηκε και ο ύμνος του Παναθηναϊκού.

Την πομπή προς το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα ακολουθήσει η μηχανοκίνητη πορεία των φιλάθων του «τριφυλλιού», ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr:

Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο ΓιαννακόπουλοΤελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Τελευταίο χειροκρότημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Πηγή: newsbeast.gr