Παραίτηση Μπουτάρη ζητά η παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη»

21

Οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου και του ΚΤΕΛ της Θεσσαλονίκης προκάλεσε την αντίδραση της δημοτικής παράταξης «Μένουμε Θεσσαλονίκη», που ζήτησε την παραίτησή του.

«Ο σάλος που προέκυψε με τις τοποθετήσεις του Γιάννη Μπουτάρη για την μετονομασία του αεροδρομίου και του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων είναι το αποκορύφωμα ενός απίστευτου εκτροχιασμού που βιώνουμε στον Δήμο Θεσσαλονίκης τον τελευταίο έναν με ενάμιση χρόνο» αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης.

Και προστίθεται: «Κι’ αυτό γιατί ο καταστροφικός ρόλος που έχει διαδραματίσει ο δήμαρχος στο ζήτημα με την πΓΔΜ, δεν είναι παρά η κορυφή μιας χιονοστιβάδας την οποία έχει δημιουργήσει αποκλειστικά ο ίδιος και η οποία έχει οδηγήσει τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της πόλης σε άτυπη προς το παρόν ακυβερνησία».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο δήμαρχος πρέπει να πιεστεί ώστε να κάνει ένα βήμα πίσω και να παραιτηθεί από τη θέση του και τις ευθύνες της, στις οποίες πλέον καταφανώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί -τουλάχιστον όχι με μη καταστροφικό τρόπο για την τοπική αυτοδιοίκηση, την πόλη, εν τέλει για ολόκληρη την χώρα».

Πηγή: newsbeast.gr