magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Πάνω από 1.000 άνθρωποι πήγαν στην κοπή της πίτας του Υπουργού Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή. Ποιοι διάσημοι έδωσαν το παρόν.

Γράφει η Μάγδα Τσέγκου,

Πλήθος κόσμου  γέμισε προχθές  γνωστό αθηναϊκό κέντρο, στο οποίο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η συγκέντρωση και ο ενθουσιασμός του κόσμου θύμιζε πραγματικά άλλες εποχές, άλλες μέρες που και τότε η ελληνική κοινωνία γνώριζε μεγάλες αλλαγές.

Η πρόσκληση ήταν για τις 7 το απόγευμα και μέχρι και πριν τις 8 συνέρεε κόσμος που ξεπέρασε τους 1.100 και ήταν κάτι που σίγουρα δεν περίμενε κανείς.

Ο  Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης ευλόγησε  την πίτα και ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μαζί με την σύζυγο του Ελένη έκοψαν τα πρώτα κομμάτια και ευχήθηκαν για την νέα χρόνια υγεία πάνω απ όλα .
«Φτιάξτε μαρίνες στα νησιά, έστω και πλωτές», λέγανε οι νησιώτες στους συνεργάτες του υπουργού. Στα στρατιωτικά πηγαδάκια, η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος απαντούσε με σοβαρότητα σε κάθε είδους ερώτηση, κυρίως ανώτερων αξιωματικών που τίμησαν με την παρουσία τους τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Σε άλλα πηγαδάκια, ο κόσμος μιλούσε για ένα μόνο πράγμα, την αξιολόγηση και το ενδεχόμενο εκλογών. Πάντως ο υπουργός στην ομιλία του εξέφρασε την πίστη ότι με συνεννόηση θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

Με την παρουσία τους τίμησαν την βραδιά οΥφυπουργός Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός,ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ράπτης Σταμάτιος, ο Α΄ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής  Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θοδωρής, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιά  Θοδωρής Δρίτσας, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθηνών Χαρά Καφαντάρη, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης ,ο Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Αθηναίων Κοντοσταθάκου Εύα, ο Πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) Σωτήρης Μπερσίνης, ο Αντιπρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) Τάκης Γεωργακόπουλος, η Υποδιοικήτρια 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Χρυσάνθη Κισκήρα, η Υποδιοικήτρια 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου Ιωάννα Τσιαπαρίκου, η Διοικήτρια Ευαγγελισμού Π. Γκουλάκη – Μητσάκη, ο Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ» Ηρακλής Χαρμανίδης , η Διευθύντρια Υπουργού Δικαιοσύνης Σοφία Θελερίτη, η Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ  Μάγδα Τσέγκου , ο εκδότης του «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» Νίκος Καραμανλής, ο κύριος Σαρισαβίδης Λάζαρος, Υποδιοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αττικής “ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ” και πλήθος άλλων εκλεκτών καλεσμένων.

kopi-pitas-kouroumpli-1

IMG_6928

kopi-pitas-kouroumpli-3IMG_6855

Σχετικές αναρτήσεις

Μάγδα Τσέγκου και Κατερίνα Μονογυιού «αγκάλιασαν» τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου

News Room M

Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν από lockdown και κανόνες

News Room A

Έγινε «Σεισμός, σεισμός συνωστισμός» χωρίς πρόστιμο για τον Βερβεσό!

News Room A