Ο Δημήτρης Κελέκης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΛΕΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο Δημήτρης Κελέκης είναι ομότιμος καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής της Μονάδας Απεικονίσεων και Επεμβατικής Ακτινολογίας του Θεραπευτήριο ΙΑΣΩ. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος στο χώρο της επεμβατικής ακτινολογίας, έργο για το οποίο έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Ήταν ιδρυτής και επί 20ετίας πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επεμβατικής Ακτινολογίας και, μεταξύ άλλων, υπήρξε δημιουργός του έτους Παιδείας-Δωρεάν Παιδεία.

 

Οικογένειά μου, Φίλοι μου, Συνεργάτες, ασθενείς μου, γνωστοί και άγνωστοι,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως βλέποντας και μελετώντας τις εν γένει παγκόσμιες εξελίξεις και ακόμα περισσότερο της πατρίδας μας και ακούγοντας συνεχώς παράπονα για τραγικές καταστάσεις, που συμβαίνουν στα Νοσοκομεία μας και γενικά στην Ιατρική, αποφάσισα να μεταφέρω την πείρα πενήντα πέντε ετών για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μας, όπως άλλωστε έκανα σε όλη την καριέρα μου.

Βέβαια αυτές οι σκέψεις με οδήγησαν να μιλήσω στον εκλεκτό μου φίλο και πατριώτη τον Γιάννη Σγουρό, που ηγείται της παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ αν μπορώ να τον βοηθήσω σε θέματα ιατρικής και έτσι είμαι υποψήφιος σύμβουλος, ανεξάρτητος κομματικά, στις επερχόμενες εκλογές της περιφέρειας Αττικής, στον Κεντρικό Τομέα.

Τονίζω πάντα σε όλους μας πως σαν Έλληνας πολίτης είμαι ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ αλλά ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.

Βέβαια υπήρξε και ανάλογη προϊστορία με τον Γιάννη Σγουρό, που πετύχαμε μαζί τα 3 πιο σπουδαία επιτεύγματα στην άσκηση της Ιατρικής δηλαδή την ΠΡΟΛΗΨΗ, τη ΘΕΡΑΠΕΙΑ και την ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

Πριν 8 περίπου χρόνια ο τότε Νομάρχης και μετά περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός υπέγραψε με το ΕΚΠΑ (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) σύμβαση κατόπιν ομοφώνου εγκρίσεως των νομαρχιακών και μετέπειτα περιφερικών συμβουλίων διαθέτοντας 3.000.000 ευρώ και το Πανεπιστήμιο αγόρασε τελευταίου τύπου Μαγνητικό Τομογράφο (3 Τesla, που δεν υπάρχει ακόμα στον Δημόσιο Τομέα και πρωτοποριακή μονάδα Μαστού) για το Β΄ εργαστήριο Ακτινολογίας, του οποίου ήμουν Διευθυντής

  1. Εξετάσαμε μεγάλο αριθμό ασθενών, απόρων, αναξιοπαθών, ανέργων κ.λπ. δωρεάν, βάσει της ως άνω προγραμματικής συμβάσεως.
  2. Εκπαιδεύσαμε πολλούς νέους ιατρούς στην μοντέρνα τεχνολογία
  3. Πραγματοποιήσαμε δημοσιεύσεις με σημαντικά βραβεία και
  4. Αποφέραμε πολλά χρήματα στον Εθνικό Λογαριασμό Κονδυλίων ΕΡΕΥΝΑΣ του ΕΚΠΑ.

Όπως επίσης παλαιότερα, που πετύχαμε αγοράζοντας έναν Μαγνητικό Τομογράφο για το Πανεπιστήμιο Διεκδικήσαμε και η Εταιρεία, που κέρδισε τον διαγωνισμό προσέφερε Δωρεάν έναντι 1 ευρώ, ένα μηχάνημα πολυτομικού αξονικού Τομογράφου στο Πανεπιστήμιο το οποίο υπάρχει ακόμα στο Σισμανόγλειο!

Για όλες αυτές και άλλες πολλές επιτυχίες θα αγωνισθούμε και εφ’ όσον εκλεγούμε θα προσφέρουμε στους ασθενείς μας, που αφορούν σε όλη την περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ και γενικά στην Πατρίδα μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ.

ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΚΕΨΗ, ΠΕΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ.