Ο,τι Πρέπει για τον Χειμώνα: Τεράστιο και Αναπαυτικό Πουφ, Τέλειο Για Χουχούλιασμα. Δείτε όμως ΠΟΣΟ κοστίζει!

231

Αυτό το πουφ λέγεται Big One—για προφανή λόγο. Έχει μήκος 2,5 μέτρα και 90 εκ. ύψος. Αν θέλετε να χαλαρώσετε παρέα με κάποιον άλλον υπάρχει άπλετος χώρος. Στην πραγματικότητα χωράνε άνετα 3 άτομα.
…Αυτό το πουφ λέγεται Big One—για προφανή λόγο. Έχει μήκος 2,5 μέτρα και 90 εκ. ύψος. Αν θέλετε να χαλαρώσετε παρέα με κάποιον άλλον υπάρχει άπλετος χώρος. Στην πραγματικότητα χωράνε άνετα 3 άτομα.Όμως η χαλάρωση δεν είναι και πολύ φθηνή. Αυτό το πουφ κοστίζει 1.300 δολάρια. Είναι διαθέσιμο σε 80 χρώματα και στυλ. Ίσως όμως χρειαστεί να αφαιρέσετε κάποια έπιπλα για να χωρέσει στο χώρο σας. Αυτά είναι μερικά σχέδια που μας άρεσαν:Ο,τι Πρέπει για τον Χειμώνα: Τεράστιο και Αναπαυτικό Πουφ, Τέλειο Για Χουχούλιασμα. Δείτε όμως ΠΟΣΟ κοστίζει!

Ο,τι Πρέπει για τον Χειμώνα: Τεράστιο και Αναπαυτικό Πουφ, Τέλειο Για Χουχούλιασμα. Δείτε όμως ΠΟΣΟ κοστίζει!Ο,τι Πρέπει για τον Χειμώνα: Τεράστιο και Αναπαυτικό Πουφ, Τέλειο Για Χουχούλιασμα. Δείτε όμως ΠΟΣΟ κοστίζει!Δείτε πως είναι σε δοκιμή αυτό το τεράστιο πουφ: © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr