ΝΔ: Ξεπερνά κάθε όριο η ανοχή του Τόσκα στον «Ρουβίκωνα»

57

Εξηγήσεις ζητά από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη η αξιωματική αντιπολίτευση

«Η ανοχή της Κυβέρνησης και του κ. Τόσκα προσωπικά στις καταδρομικές εφόδους του Ρουβικώνα έχει ξεπεράσει κάθε όριο», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα» στα γραφεία του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο.

«Ο κατ’ ευφημισμόν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες για ποιο λόγο επιτρέπει σε ακραίες ομάδες να καταλαμβάνουν δημόσιες υπηρεσίες, να γελοιοποιούν το Κοινοβούλιο, να φθάνουν μέχρι το γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης και να καταστρέφουν δημόσια περιουσία και εκείνος να σφυρίζει αδιάφορα», υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία, διαμηνύοντας ότι «οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό το ξεχαρβάλωμα που ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών θα σταματήσει αμέσως με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Σημειώνεται ότι το πρωί οκτώ άτομα με βαριοπούλες και σφυριά έσπασαν τις τζαμαρίες των γραφείων του ΚΕΠΥΟ, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Χανδρή, και στη συνέχεια διέφυγαν. Αργότερα, με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, αναρτώντας και βίντεο της επίθεσης.

Πηγή: news.gr