«Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Μπάγια Αντωνοπούλου υποψήφιες για την ίδια εκπομπή»

Σε λίγο καιρό από τώρα, θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος του Survivor. Και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Και μπορεί να μην έχουν κλείσει επίσημα τα ονόματα των παικτών, που θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο, όμως, ψάχνουν και για τη γυναίκα που θα παρουσιάσει το Survivor Πανόραμα.

Είναι η εκπομπή σχολιασμού και παρασκηνίου του ριάλιτι, το οποίο στον πρώτο κύκλο παρουσίασε η Ελεονώρα Μελέτη και πέρυσι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ωστόσο, φέτος, υπάρχει μία άτυπη «μάχη» για την παρουσίαση, αφού οι υποψήφιες είναι δύο. Και το παρασκήνιο μπόλικο.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή, «Στη Φωλιά των Κου Κου» οι δύο υποψήφιες για τη θέση της παρουσιάστριας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Αντωνοπούλου, που μόλις αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, αποτελεί επιλογή του ΣΚΑΪ, ενώ η Σπυροπούλου επιλογή του Αντζούν Ιλιτζαλί. «Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι αυτή που θα επιθυμούσε ο ΣΚΑΙ για να αναλάβει το Survivor Πανόραμα. Πάμε όμως τώρα να δούμε ποια είναι η εκλεκτή του Ατζούν. Έχει να γίνει μάχη στήθος με στήθος… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Το Survivor Πανόραμα είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ και ήθελε να έχει μια δημοσιογράφο και όχι τόσο παρουσιάστρια, όπως ας πούμε ήταν πέρυσι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο Τούρκος, ο οποίος ούτως ή άλλως από πέρυσι είχε δείξει την προτίμηση του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σου λέει αφού η κοπέλα το ξέρει το πράγμα, ήταν εκεί, για ποιον λόγο να μην το κάνει, αφού θα μπορεί να πει και μερικά δικά της πράγματα από την εμπειρία που έζησε».

Πηγή: newsbeast.gr