Κουτσόπουλος: Πιο πολύ με ενοχλεί η αδιαφορία σου

48

Τίποτα δεν αφήνουν να «πέσει κάτω» οι κριτές του MasterChef και αυτή τη φορά βρέθηκε στο επίκεντρο η Γωγώ που δέχθηκε σκληρή κριτική για το πιάτο της.

Συγκεκριμένα, το πιάτο που έπρεπε να μαγειρέψουν οι παίκτες είχε ως βασικό συστατικό το ψαρονέφρι, το οποίο διάλεξε ο Σελίμ Σελτζούκ ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Ψαρονέφρι με πουρέ σελινόριζας και τοπιναμπούρ επέλεξε να ετοιμάσει η Γωγώ. Ο Σωτήρης, ο Πάνος και ο Λεωνίδας είδαν το πιάτο της και τότε ο κ. Κουτσόπουλος σχολίασε πως δεν έχει κάποια σάλτσα.

Τότε η Γωγώ τους είπε πως σκέφτηκε να κάνει αυγολέμονο, αλλά δε το έκανε. Στη συνέχεια, την ρώτησε γιατί κι εκείνη είπε πως δεν ξέρει.

Ο κριτής απόρησε και με χαμόγελο την ρώτησε: «Και ποιον να ρωτήσω»; Και η παίκτρια απάντησε γελώντας: «Βασικά κανέναν»!

Ο Κουτσόπουλος τότε είπε: «Τι θες να κρίνουμε Γωγώ, το πιάτο; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκινάς να κάνεις ένα πιάτο, γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μια σάλτσα, κι έτσι ελαφρά τη καρδία λες “δεν θα βάλω σάλτσα”. Και θέλω να σου πω ότι δεν έχει να κάνει με το πιάτο, πιο πολύ με ενοχλεί η αδιαφορία σου. Έτσι το εισπράττω, ως αδιαφορία, παρά αν το ψαρονέφρι είναι καλό ή κακό».

Πηγή: newsbeast.gr