Καμμένος στο Twitter: Συνελήφθη και ο Κουρτάκης, εκδότης των Παραπολιτικών

50

Ανοιχτός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και της εφημερίδας «Παραπολιτικά», με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για ταξίδι του προέδρου των ΑΝΕΛ στις Άλπεις, στην Αυστρία, κατά την περίοδο των εορτών.

Πριν λίγα λεπτά, μετά την σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας, ο υπουργός ανακοίνωσε ανακοίνωσε μέσω τουίτερ, και πληροφορία για τον εκδότη:

Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά οτι προσέρχεται οικειοθελώς . ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΧΕΣ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 10 Ιανουαρίου 2017

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνελήφθη ο διευθυντής της εφημερίδας, Παναγιώτης Τζένος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Τα «Παραπολιτικά» κάνουν λόγο για «παρακρατος» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ ο Π. Καμμένος τουίταρε λίγο αργότερα: «Κρύβεται ο Κουρτάκης τώρα (ο εκδότης της εφημερίδας) ενώ επι 2 ημέρες επιτίθεται σε εμένα μέσω του ανήλικου παιδιού μου για να αποσύρω τις κατηγορίες για το ΚΕΕΛΠΝΟ».  

Κρύβεται ο Κουρτάκης τώρα ενώ επι 2 ημέρες επιτίθεται σε εμένα μέσω του ανήλικου παιδιού μου για να αποσύρω τις κατηγορίες για το ΚΕΕΛΠΝΟ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 10 Ιανουαρίου 2017

Πηγή: news.gr