Η μεγάλη απάτη των «επωνύμων» στο instagram. Βόμβα στη showbiz

1834

Γράφει η Μάγδα Τσέγκου,

Έγινε και αυτό. Δεκάδες διάσημοι Έλληνες εξαπατούν τον κόσμο και τους αναγνώστες πλασάροντας τον εαυτό τους, πως έχουν χιλιάδες που τους ακολουθούν και τους κάνουν likes. 

Είναι έτσι ακριβώς.                                                                                                

Τι κάνουν; Θα σας το εξηγήσουμε αμέσως. 

Αγοράζουν 10-100-200 χιλιάδες followers που υποτίθεται πως τους ακολουθούν και είναι θαυμαστές. Ταυτοχρονα αγοράζουν και likes τα οποία και αυτά δεν αντιστοιχούν σε πραγματικούς λογαριασμούς αλλά σε ψεύτικους από το εξωτερικό. 

Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί για να φαίνονται αληθινοί έχουν κανονικά προφίλ με φωτογραφίες και likes!

Όμως, «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται» με μια πιο προσεκτική ματιά και ένα γρήγορο ψάξιμο διαπιστώσαμε πως τα προφίλ αυτά είναι νεκρά εδώ και ένα χρόνο, από το 2015 δηλαδή. Κάνοντας ρεπορτάζ και μιλώντας με ειδικούς μας επιβεβαίωσαν πως πρόκειται ακριβώς γι αυτό, δηλαδή για «μαϊμού» ακόλουθους.

Μάλιστα μας είπαν μεταξύ σοβαρού και αστείου «αν οι followers αυτοί τους ακολουθούσαν όντως οι εκπομπές τους θα πουλούσαν περισσότερο». 

Πως είναι δυνατόν να κάνει κάποιος like όταν η τελευταία του ανάρτηση ειναι από πέρυσι τον Νοέμβριο του 2015; Και ποσό σκορδοκαούρα θα είχε αυτός ο «θαυμαστής » της κυρίας  για να της κάνει like στην Ελλάδα όταν μένει στο Κανκούν ή στην Κίνα; 

Απλά δεν είχε! 

Είχε όμως το ρομπότ που πληρώθηκε η εταιρία για να κάνει like στην φωτογραφία της «ψωνάρας» που θέλει να δείχνει ότι ο κόσμος την ακολουθεί και κάνει like σε κάθε χαζόαναρτηση που κάνει. 

Αφιερώστε λοιπον λίγα μόνο λεπτά για να διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσες και πόσοι από τους «φίλους» μας στο instagram έχουν αληθινό η ψεύτικο προφίλ και αντίστοιχα ψεύτικα likes.

Αυτό που γίνεται όμως με τις διαφημιστικές εδώ και καιρό είναι πρωτοφανές. Έχουν κινητοποιηθεί και σε συνεργασία με ειδικούς στα social media ψάχνουν κάθε επώνυμη και επώνυμο κύριο που παίρνει τρέλα λεφτά για να πλασάρει προϊόντα τους, για να δουν αν όντως έχουν κοινό ή όχι. 

Σύντομα θα επιστρέψουμε με νεότερο ρεπορτάζ και με ονόματα.  

Δείτε λοιπόν παρακάτω τις φωτογραφίες των μαϊμού χρηστών.

«Μαϊμού» προφίλ είναι:

  1. Όλα τα προφίλ που έχουν από 0-9 ακόλουθους.
  2. Έχουν από 0-1 φωτογραφία στο προφίλ τους.
  3. Κλειστό προφίλ και παράξενο όνομα κυρίως από το εξωτερικό.
  4. Τα likes γίνονται αμέσως και μαζικά από ανενεργούς χρήστες.

Κάντε τώρα και μόνοι σας την αναζήτησή στους αγαπημένους σας σταρ και θα καταλάβετε τα ψώνια και τους ψεύτες.

Δείτε από πότε έχουν να αναρτήσουν φωτογραφία οι παρακάτω λογαριασμοί…και όμως μέχρι και πριν από λίγο κάναν like σε πασίγνωστη ελληνίδα celebrity.

Δείτε τα προφίλ των παρακάτω χρηστών και θα διαπιστώσετε και εσείς ότι έχουν ένα χρόνο περίπου να δημοσιεύσουν φωτογραφία, παρόλα αυτά οι χρήστες αυτοί με τα παράξενα ονόματα κάνουν like σε ελληνικά προφίλ από πασίγνωστες celebrities.

pastedGraphic.png

pastedGraphic_1.png

pastedGraphic_2.png

pastedGraphic_3.png

pastedGraphic_4.png

pastedGraphic_5.png

pastedGraphic_6.png

pastedGraphic_7.png

pastedGraphic_8.png

pastedGraphic_9.png

Και εσείς μπορείτε να αγοράσετε ακολούθους και μάλιστα πολύ φθηνά… Δείτε πως:

pastedGraphic_10.png

pastedGraphic_11.png

pastedGraphic_12.png

pastedGraphic_13.png

pastedGraphic_14.png