Η κάμερα κατέγραψε την επίθεση οπαδού του Τραμπ σε εικονολήπτη του BBC

20

Επίθεση από υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του Αμερικανού προέδρου στο Ελ Πάσο του Τέξας ένας εικονολήπτης του δικτύου BBC.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, την ώρα που ο Ρον Σκινς έκανε τη δουλειά του, καταγράφοντας την ομιλία του Τραμπ, δέχθηκε επίθεση από πίσω από έναν άνδρα που φορούσε καπέλο με τη φράση «Make America Great Again», το κύριο προεκλογικό σλόγκαν του Ντόναλντ Τραμπ. Στη συνέχεια ο δράστης, βρίζοντας τα ΜΜΕ, ακινητοποιήθηκε και απομακρύνθηκε από το χώρο.

This is the shameful moment when my cameraman Ron Skeans was attacked at an ⁦@realDonaldTrump⁩ rally in El Paso last night – warning this video contains strong language. Happily Ron is fine. #TrumpElPaso pic.twitter.com/Ay5DYT6gjP

— Gary O’Donoghue (@BBCBlindGazza) February 12, 2019

Το περιστατικό υπέπεσε στην αντίληψη του Τραμπ, ο οποίος με ένα νόημα ρώτησε τον εικονολήπτη αν όλα είναι καλά, και όταν εκείνος απάντησε ότι ήταν εντάξει, συνέχισε κανονικά την ομιλία του.

Η παραγωγός του BBC Έλιανορ Μόνταγκ ανέφερε πως ήταν μία «απίστευτα βίαιη επίθεση», από την οποία ο Σκινς ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Σημειώνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πολλάκις επιτεθεί φραστικά στα ΜΜΕ, κατηγορώντας τα ότι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και ότι μεροληπτούν σε βάρος του, ενώ έχει χαρακτηρίσει τους δημοσιογράφους «εχθρούς του λαού».

Πηγή: newsbeast.gr