Η ερώτηση που έκανε στον πελάτη τής εξασφάλισε… καινούριο αυτοκίνητο

Μια υπάλληλος των McDonald’s στο Κάνσας των ΗΠΑ έμεινε αποσβολωμένη όταν έλαβε ένα εντελώς αναπάντεχο δώρο από έναν συχνό πελάτη του καταστήματος.

Η 53χρονη Vicki Anderson πήγαινε κάθε μέρα στη δουλειά με ένα σαραβαλάκι του 1995, το οποίο την πρόδωσε κάποια στιγμή και αναζητούσε τώρα μια ευκαιρία για να αποκτήσει ένα μεταχειρισμένο.

Για καλή της τύχη, είχε καλό πελάτη στο κατάστημα τον επιχειρηματία Chris Ellis, τον οποίο ρώτησε μια μέρα αν ήξερε κάνα φτηνό αμάξι για αγορά.

Εκείνος είπε στη γυναίκα «που είναι τόσο φιλική στο παράθυρο του drive thru» πως θα το κοιτάξει. Και το έκανε! Ο γιος του πουλούσε το δικό του αμάξι, ένα Pontiac του 2009, και «δεν μπορούσα να σταματήσω να το σκέφτομαι. Είπα πως πρέπει να κάνω κάτι. Η μοίρα με κοίταξε στα μάτια όταν μου είπε την ιστορία της».

Κι έτσι ο μπαμπάς αγόρασε το αμάξι του γιου για να το κάνει δώρο στην καλοσυνάτη υπάλληλο. Αφού το πήγε για σέρβις και πέρασε από πλυντήριο αυτοκινήτων, το οδήγησε ως το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας, με τον γιο του στη θέση του συνοδηγού, κάνοντας στην Anderson μια έκπληξη από αυτές που δύσκολα γίνονται.

«Ο Θεός να σε ευλογεί», του είπε η γυναίκα. «Παρακαλώ», της είπε αυτός, «εσύ είσαι ευλογία για μένα, με κάνεις να χαμογελάω κάθε φορά που έρχομαι εδώ»…

Πηγή: newsbeast.gr