Εγκαίνια του νέου καταστήματος «e-tennis» του ομίλου Fais Group στην Γλυφάδα

1227
Εγκαίνια του νέου καταστήματος

Με ένα λαμπερό opening party αφιερωμένο σε όλους τους φίλους του τένις των νοτίων προαστίων, και όχι μόνο, το ολοκαίνουργιο κατάστημα e-tennis υποδέχθηκε τους εκλεκτούς του προσκεκλημένους στο κεντρικότερο σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος χώρος μοντέρνας αισθητικής και design που να αποπνέει την αγάπη των ιδιοκτητών για το άθλημα και να προσφέρει στους αθλητές καθώς και στους νέους παίκτες όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό για να γίνουν οι κυρίαρχοι του τερέν!

Το e-tennis στη Γλυφάδα ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα του tennis shopping στην Ελλάδα και να προσφέρει στον επισκέπτη την πιο δυνατή εμπειρία του πολυαγαπημένου αθλήματος. Στο νέο υπερσύγχρονο κατάστημα θα βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ανακαλύψετε ό,τι πιο νέο υπάρχει σε ρακέτες, μπάλες, ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ από τα σημαντικότερα brands του χώρου όπως Wilson, Babolat, Head, Prince, Yonex, Völkl, Under Armour, Adidas, Asics, Nike και πολλά ακόμη. Πέρα από το τένις, θα βρείτε εξοπλισμό για όλα τα συγγενή αθλήματα που σχετίζονται με ρακέτα όπως το padel , το squash, και η ξυλορακέτα αλλά και γενικά ένδυση και υπόδυση για όλους τους λάτρεις του αθλητισμού.

Στα ξεχωριστά αυτά εγκαίνια οι ιδιοκτήτες του e-tennis, Αντώνης Θεοδώρου και Γιώργος Μαμάσης υποδέχτηκαν λαμπερούς φίλους από τον χώρο του αθλητισμού, εκπροσώπους από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο αλλά και πολλούς άλλους παράγοντες του αθλήματος. Χρυσοί χορηγοί της βραδιάς ήταν οι λατρεμένες μπύρες της ‘’ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ’’, τα μοναδικά παγωτά της γνωστής εταιρίας “Bufala Gelato” , η “Red Bull” με ταenergy drinks, τα εκλεκτά κρασιά της ‘’Muse Estate’’ και τα νερά/αναψυκτικά ‘’ΒΙΚΟΣ’’.

«Beautiful People» PR Events
Χάρης Σιανίδης

e-tennis-1

e-tennis-2

Εγκαίνια του νέου καταστήματος "e-tennis" του ομίλου Fais Group στην Γλυφάδα

e-tennis-4