Γκρίνια και «κλίκες» στους Μαχητές του Survivor 2

36

Νικητές στον αγώνα ασυλίας στο Survivor 2 ήταν οι Διάσημοι, με τον Δρυμωνάκο υπό καταρρακτώδη βροχή να κάνει το τελικό 10-5. Οι Μαχητές χάνουν την ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση είναι: η Ροδάνθη, η Μαρίνα, και η Ντάρια.

Για πρώτη φορά ανακοινώθηκε από τον Σάκη και ο καλύτερος παίκτης της νικητήριας ομάδας και ήταν η Μαρία Σαμαρίνου.

Στους Μαχητές καλύτερος παίκτης είναι ο Ηλίας που πήρε και την πρώτη ατομική ασυλία.

Στον αγώνα της ατομικής ασυλίας που ακολούθησε νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Λίγο αργότερα οι Διάσημοι απολαμβάνουν την ασυλία τους και καταφέρνουν να μαγειρέψουν ψαρόσουπα μιας και τα αγόρια της ομάδας είχαν επιτυχία με το ψάρεμα.

Το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές αναφέρονται στο όχι και τόσο καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τους και από τις ψήφους τους προκύπτει ως πρώτη υποψήφια η Ροδάνθη. Ο Ηλίας ψηφίζει τη Μαρίνα η οποία δείχνει έκπληκτη. Ο Τσεπάνης προτείνει την Ντάρια ως τρίτη υποψήφια.

Οι συνεχείς ήττες για τους Μαχητές βγάζουν γκρίνια και φέρνουν στην επιφάνεια.

Τη μία τους ενοχλεί το πολύ αλάτι στο φαγητό και την άλλη η Ζωή μιλάει για τις «ομάδες» που έχουν δημιουργηθεί στους Μαχητές. Τους κατονομάζει μάλιστα και είναι η Μαρίνα, η Ντάρια,ο Θοδωρής και ο Νίκος.

Καρφιά κατά συμπαικτών τους πέταξαν και οι Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά. Στους Μαχητές του Survivor υπάρχει γενικά ένταση τον τελευταίο καιρό και φαίνεται πως οι παίκτες είναι κάπως …μοιρασμένοι.

«Ανεξαρτήτως ποιανού είναι η δουλειά, έτσι; Δεν λέω ότι υπάρχει κάποιου δουλειά συγκεκριμένη που πρέπει να φέρνει ξύλα. Πρέπει όλοι από μόνοι μας να καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουμε ξύλα για φωτιά. Δεν πρέπει να μαζέψουμε; Όπως σου έχω ξαναπεί, είμαστε πολλά άτομα ακόμα και δεν φαίνεται το ποιος δουλεύει ή το ποιος δεν δουλεύει.

Αλλά από τελείως ανθρώπινη σκοπιά είναι άσχημο να βλέπεις κάποιοι να κάνουν κι εσύ να λες ότι θα πας στο τέλος που θα είναι αναμμένη η φωτιά. Λες και έβρεξε ξύλα, άναψε από μόνη της η φωτιά κι εσύ έρχεσαι για το άραγμα», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

«Το χειρότερο είναι να μην κάνεις τίποτα, αλλά να γκρινιάζεις περισσότερο απ’ όλους», πρόσθεσε από την πλευρά της η Μελίνα Μεταξά.

Πηγή: newsbeast.gr