Βρες το λάθος: Ο Πούτιν επιθεωρεί μια μακέτα, αλλά…

39

Όταν ο ρωσικός υπουργός Άμυνας έδειξε στον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν τη μακέτα ενός μεγάλου τεχνολογικού πάρκου του στρατού, μερικοί Ρώσοι… λεπτολόγοι επισήμαναν μια λεπτομέρεια.

Συγκεκριμένα, στη μακέτα εμφανίζεται μια πινακίδα με την… προεκλογική αφίσα του προέδρου της Ρωσίας ενόψει των προεδρικών εκλογών της 18ης Μαρτίου!

Η παρουσίαση της μακέτας έγινε από το ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και αφορούσε το τεχνολογικό πάρκο που βρίσκεται υπό κατασκευή στην Ανάπα. Το πάρκο προορίζεται να λειτουργήσει ως κόμβος καινοτομίας για τους ρώσους στρατιωτικούς εργολάβους.

Βρες το λάθος: Ο Πούτιν επιθεωρεί μια μακέτα, αλλά…

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης δείχνουν ένα μοντέλο κλίμακας της μελλοντικής εγκατάστασης με μεγάλους υπαίθριους χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις και κτίρια με γιγαντιαίες οθόνες πάνω τους.

Χαμηλά σε μια από τις φωτογραφίες, βρίσκεται μια μικροσκοπική πινακίδα με αυτό που ορισμένοι χρήστες επεσήμαναν ότι είναι προεκλογική αφίσα του Πούτιν… «Περνάει» άραγε υποσυνείδητα μηνύματα ο πρόεδρος της Ρωσίας ενόψει εκλογών, πρόκειται για παρέμβαση στη φωτογραφία όπως υποστηρίζουν οπαδοί του Πούτιν, ή απλώς κάποιος υπάλληλος του ρωσικού ΥΕΘΑ επέδειξε υπερβολικό ζήλο; Έως στιγμής, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει πάρει θέση.

Σχετικά Άρθρα

Πηγή: skai.gr